Asus a anunțat oficial alături de Zephyrus M16 modelul ROG Zephyrus S17, un laptop de gaming premium cu o tastatură rabatabilă. Aceasta permite o răcire superioară. Zephyrus S17 oferă performanțe de top în gaming și multe alte activități.

asus ROG Zephyrus S17

ROG Zephyrus S17

ROG Zephyrus S17 are procesor Intel Core i9-11900H din generația a 11-a. Vine cu un GPU care poate urca până la Nvidia GeForce RTX 3080 pentru laptop. ROG Intelligent Cooling ține temperatura sub control. Tastatura se înclină la un unghi de 5°, îmbunătățind confortul la tastare și deschizând orificii mari de ventilație. Noul sistem de răcire AAS Plus, dotat cu noile ventilatoare Arc Flow, absoarbe silențios aer în interiorul laptopului.

Ecranul cu diagonala de 17 inch oferă o experiență de vizonare bună. Sunt două opțiuni pentru panou: WQHD cu Advanced Optimus și G-SYNC sau 4K și Adaptive-Sync. Ambele oferă rate de refresh mari și culori bune. Are un sistem de 6 boxe cu woofer-e duale și sunet de înaltă fidelitate. Opțiunile de stocare includ o rețea de trei unități SSD HyperDrive Ultimate în configurație RAID.

ads

Pprocesorul de top are 8 nuclee și 16 fire de execuție, care oferă performanțe pentru gaming, streaming și creare de conținut. Poate suporta 48 de GB de memorie RAM DDR4 la 3.200 MHz, pentru multitasking rapid și eficient.

Carcasa din aliaj de magneziu și aluminiu a lui Zephyrus S17 este finisată într-o nuanță discretă Off Black, rezistentă la amprente. Marginile tăiate cu diamantul oferă personalitate fără a atrage prea mult atenția. Designul suplu și aspectul discret îl fac pe Zephyrus S17 potrivit pentru orice mediu de lucru.

O selecție de porturi oferă o conectivitate și modalități comode de conectare a perifericelor. Thunderbolt 4 permite o stație de andocare versatilă sau un ecran extern cu o rezoluție de până la 8K. Interfața oferă un acces de mare viteză la fișiere de mari dimensiuni sau la dispozitive de stocare externe. Funcția de alimentare poate fi folosită pentru a încărca laptopul sau alte dispozitive de la laptop.

Un port USB Type-C cu DisplayPort este disponibil, alături de un port HDMI dedicat. Cititorul de carduri SD suportă viteze de transfer de până la 312 MB/s, permițând accesarea rapidă a fotografiilor sau a clipurilor video. Conexiunea WiFi 6 le permite utilizatorilor să profite la maximum de routerele compatibile, iar multitudinea de porturi USB facilitează conectarea dispozitivelor adiționale.