Lenovo a lansat azi în România noua serie de desktop-uri de gaming Legion Y920, Y720 și Y520, după denumirile pe care le au și la laptopuri (de ex: Y520). Sunt VR-ready și oferă niveluri de dotări după buget.

Lenovo Legion Y920 Tower VR

Pasionații de jocuri au spus de nenumărate ori că viteza și performanța sunt principalele atuuri. De aceea, aceste sisteme Lenovo Legion au fost construite de la zero, având performanța și viteza drept elemente reprezentative. Dispozitivele sunt concepute să ruleze cu ușurință cele mai exigente jocuri din prezent, de la jocurile Action RPG de top la platformerele indie.

Noul desktop Lenovo Legion Y920 Tower a fost conceput pentru cei mai serioși dintre gamerii pe PC. Acest sistem are procesoare Intel Core i7-7700K quad-core din a 7-a generație, fiind capabil să ruleze chiar și cele mai solicitante jocuri, de la cele din categoria first-person shooter (FPS) la simulatoarele spațiale, la o viteză optimă și fără întreruperi. Este echipat cu o placă video până la Nvidia GeForce GTX 1080 8GB, una dintre cele mai performante plăci grafice de pe piață. Are memorie DDR4 Corsair Vengeance LPX de 32GB și sistem opțional de răcire integrat Asetek, pe bază de lichid, ambele oferind posibilitatea de overclocking.

Desktopul Lenovo Legion Y720 Tower, certificat VR-ready, le oferă jucătorilor o performanță pe care se pot baza. Prevăzut cu procesor până la Intel Core i7-7700 de a 7-a generație, memorie opțională de 16GB Intel Optane pentru un timp de răspuns rapid, precum și placă grafică până la Nvidia GeForce GTX 1070 8GB, sistemul Lenovo Legion Y720 Tower oferă un pachet esențial de procesare și grafică și rulează cele mai solicitante jocuri.

Lenovo Legion Y520 Tower este gândit pentru pasionații de jocuri pe consolă care doresc să testeze lumea jocurilor pe calculator. Acest sistem pune pe primul loc grafica și viteza de procesare necesare și reprezintă un mijloc excelent pentru a face primii pași în lumea jocurilor PC. Dispozitivul include suport pentru redarea live a jocurilor cu ajutorul Mixer, DirectX 12, un frame rate nerestricționat și aspect format lat 21:9. În plus, Legion Y520 Tower permite utilizatorilor să rămână conectați cu prietenii prin Xbox Live. Toate acestea sunt completate de placa grafică până la Nvidia GeForce GTX 1060 și un procesor până la Intel Core i7-7700 de a 7-a generație. De asemenea, desktopul Lenovo Legion Y520 Tower este integrat cu Lenovo Entertainment Hub, o aplicație care asigură accesul la un catalog vast de coduri pentru jocuri video optimizate cu tehnologia VR pentru anumite jocuri FPS. Dispozitivul poate fi upgradat ușor pentru utilizatorii care doresc să modifice anumite componente, ceea ce face ca Lenovo Legion Y520 Tower să fie un mijloc ideal pentru gamerii care vor să facă cunoștință cu lumea jocurilor pe calculator.

Prețul recomandat Lenovo Legion Y520T începe de la 3.000 de lei, Lenovo Legion Y720T – de la 4.600 lei, iar Lenovo Legion Y920T – începând de la 7.400 de lei.