Am urmărit online un eveniment LG înaintea CES 2021, la care au prezentat mai multe electrocasnice și gadgeturi pentru acasă sau la birou.

LG la CES 2021

Primele produse prezentate au fost purificatoarele de aer LG PuriCare, pentru acasă, pentru spații de birou sau chiar dispozitive mobile. Au trecut apoi la aspiratoare, pe scurt. Frigiderele rămân însă o prioritate pentru LG și au avut o prezentare mai detaliată. Sertarele LG vor fi din oțel inoxidabil, care ajută și la păstrarea temperaturii. Tehnologia LG UV Nano va curăța sistemul de apă de la frigider, ca să beți apă cât mai curată.

LG a prezentat și un nou concept de mașină de spălat: WashTower, care integrează mașina clasică cu un uscător plasat deasupra. Astfel este un turn, ocupă același spațiu precum mașina normală, doar este mai înaltă. Aplicația LG ThinQ va învăța setările tale favorite și le va aplica automat pe viitor. Au obținut certificare pentru eliminarea alergenilor.

Televizoare LG

Dispun de noi paneluri și o versiune nouă a sistemului de operare WebOS. LG OLED evo este următoarea generație de OLED. LG G1 Gallery oferă specificații mai bune decât modelele LG OLED din 2021. Procesorul este Alpha 9 Gen 4, cu capabilități 8K și Inteligență Artificială. Sunetul este și el îmbunătățit AI.

LG Magic Remote a fost actualizată în 2021, având și buton pentru asistent digital și NFC pentru conectarea cu telefonul mobil. Faci streaming de pe mobil pe TV sau invers cu ajutorul acestui buton NFC.

Televizoarele LG includ tehnologii de sincronizare (G-Sync, FreeSync), care pot fi setate din modul special de gaming. Includ de asemenea Google Stadia sau Twitch.

lg miniled tv

LG continuă și seria LCD LED TV. Sunt mai multe serii, au modele chiar și Mini LED, noua tehnologie de imagine lăudată de toată lumea. LG QNED sunt noile modele LED. Cea mai ieftină serie rămâne LG Nanocell.

În cadrul conferinței nu au dat mai multe detalii tehnice, revin cu produsele separat îmediat ce am informații suplimentare.