LG a prezentat azi o nouă gamă de monitoare pentru gameri și primul monitor de gaming IPS 21:9 UltraWide. Sunt mai multe versiuni, noile produse cuprind un set extins de funcții pentru cei mai pretențioși gameri, printre care tehnologia FreeSync, Motion Blur Reduction 1ms, Dynamic Action Sync, Black Stabilizer si multiple moduri de gaming.

Modelele LG 34UM69G, 29UM69G, 24GM79G, 24MP59G și 27MP59G se adresează tuturor segmentelor de pasionați de jocuri, acoperind toată gama de prețuri. UItilizatorii pot alege condițiile de joc pentru a-și optimiza experiența în fața monitorului. Sunt 3 moduri predefinite care vin în întâmpinarea gamerilor, două First Person Shooter (FPS) și un mod RTS presetat astfel încât fiecare poate alege rapid pe cel care i se potrivește.

(!) Video review A20e - apasă play 😉

Noua gamă de monitoare primește un design rafinat, in culori cu nuanțe de roșu și picior de sprijin V-shape ce se va integra perfect într-o configurație gaming de ultimă generație.

LG 34UC79G este un display curbat, cu rată de refresh 144Hz IPS 21:9 UltraWide, plus tehnologia avansată Motion Blur Reduction pentru o experiență de gaming fără precedent.

Nu am în clipa asta informații despre prețurile exacte.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!