Primim de la prieteni despre Malware City: ne luptam in fiecare zi sa supravietuim intr-o lume plina de amenintari informatice, atat la birou cat si acasa. Armele noastre sunt mereu la datorie, tehnica noastra este perfecta. Cetatenii nostri sunt toti luptatori strategici impotriva malware, dispusi sa impartaseasca din “armele” si cunostintele lor pentru a-i antrena pe cei care se vor angaja, alaturi de noi, in lupta impotriva acestor amenintari de securitate.

Misiunea acestui site este sa ofere informatia necesara, corecta si actuala tuturor celor interesati de noile amenintari informatice ale secolului XXI si de produsele software anti-malware pe care vi le punem la dispozitie si sa-i sustinem totodata in gasirea oricarui raspuns cu privire la amenintarile malware.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !