LG Electronics (LG) a lansat un nou model model UltraGear 27GN950, un monitor 4K IPS cu timp de răspuns de 1 milisecundă Grey to Grey (GTG).

LG UltraGear 27GN950

Specificații LG 27GN950 Ultragear

Tip panou: Nano IPS
Diagonală: 27-inch
Rezoluție: 4K UHD (3,840 x 2,160)
Luminozitate: 400 nits (Typical)
Color Gamut: DCI-P3 98 percent
Color Bit: 1.07B
Rată de refresh: 144Hz
Timp de răspuns: 1ms GTG
HDR: VESA DisplayHDR 600
Adaptive Sync: Nvidia G-SYNC Compatible
Suport ajustabil: înălțime, înclinare, pivotare
Conectivitate: HDMI x 2 / DP x 1 / USB 3.0 / H/P out (Maxx Audio)

Câștigător al premiilor CES pentru inovație 2020 și Red Dot Design, modelul de 27 de inch este un urmaș al primului monitor LG IPS cu timp de răspuns de 1ms GTG (LG 27GL850) introdus anul trecut. Echipate cu panouri IPS avansate, monitoarele LG UltraGear oferă o viteză maximă fără a compromite calitatea imaginii. Similar predecesorului său, LG 27GN950 oferă o reproducere exactă a culorilor, și rezoluție 4K pentru un impact maxim al jocurilor. Combinația de viteză, rezoluție înaltă și acoperire de 98 la sută din spațiul de culoare DCI-P3 oferă jucătorilor un sentiment total de imersiune. Compatibil VESA Display Stream Compression (DSC), monitorul furnizează imagini impecabile 4K UHD în culori 10-bit cu o rată de refresh de 144Hz.

În același timp, noul UltraGear de la LG este soluția ideală all-in-one pentru cei care fac streaming, datorită ecranului său 4K. Ecranul proporționat generos poate fi, de asemenea, un mare avantaj pentru profesioniștii creativi atunci când editează fișiere de înaltă rezoluție sau când accesează mai multe aplicații simultan. Noul monitor LG nu are concurență și oferă suport pentru calibrare hardware, punând astfel în valoare calitățile tehnologiei proprietare Nano IPS în reproducerea exacta a culorilor.

Compatibilitatea cu standardul VESA DisplayHDR 600 permite modelului UltraGear 27GN950 să asigure un nivel incredibil de acuratețe a culorilor, contrast dinamic, luminozitate ridicată și un spectru extins de culoare. Suportul NVIDIA G-SYNC și HDR oferă gamerilor un nivel ridicat de gameplay lipsit de efectele tearing și stuttering, lucru ce contribuie la o experiență imersivă incredibilă.