Începând cu luna februarie, noul Moto G53 5G este disponibil în România în 2 culori (Arctic Silver și Ink Blue) la un preț recomandat de 1.299,99 de lei.

Moto G53 5G

Moto G53 5G

Motorola își propune în continuare să facă tehnologia mai accesibilă, iar familia moto g se concentrează pe inovații semnificative și pe implementarea acestora în smartphone-uri potrivite nevoilor oamenilor din întreaga lume. Astăzi, continuă acest angajament cu Moto G53 5G, telefon compatibil eSIM, conceput pentru a oferi utilizatorilor un design modern, performanțe ridicate și fotografii la un nivel îmbunătățit față de generațiile anterioare. În plus, acest dispozitiv vine cu noi funcții de securitate, care contribuie la protejarea datelor și cu un software dedicat părinților, care le permite crearea unui spațiu digital sigur pentru copii.
Noul device vine echipat cu tehnologia Quad Pixel și cu o cameră Macro Vision dedicată prim-planurilor. În plus, fotografiile realizate surprind până și cele mai mici detalii, mulțumită senzorului de 50 MP.
Moto G53 5G nu doar că realizează fotografii de calitate, dar vine cu viteze și conectivitate extraordinar de rapide. Cu ajutorul procesorului SnapdragonMotorola E13 480+ 5G și 4 GB RAM, utilizatorii se vor bucura de viteză, profitând la maximum de rețelele 5G. În plus, descarcă și difuzează materiale video foarte rapid.

Afișajul de 6,5 inch cu siguranță îi va atrage pe utilizatori. În plus, cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, comutarea între aplicații și jocuri este foarte fluidă. Utilizatorii pot avea parte de o experiență sonoră captivantă cu ajutorul celor două difuzoare stereo Dolby Atmos. Datorită bateriei de 5000 mAh dispozitivul va funcționa la capacitatea sa maximă, fără compromisuri pentru autonomia telefonului.

Noul Moto G53 5G rulează o versiune curată de Android 13, fără skin-uri greoaie de software sau aplicații duplicate. În prezent există mai multe moduri ca niciodată de personalizare prin Android 13. Cu ajutorul lui My UX, utilizatorii pot personaliza aplicațiile după culoare, temă și limbă, iar playerul media se va potrivi oricăror gusturi muzicale. Cu My UX, dispozitivul poate fi controlat cu gesturi simple, iar setările de divertisment pot fi personalizate, creând un aspect unic.

Motorola a introdus și Thinkshield Mobile, un element suplimentar de securitate care îmbunătățește protecția telefonului. Cu funcții de securitate hardware și software care îndeplinesc cele mai înalte standarde, utilizatorii vor fi siguri că datele de pe smartphone-ul Motorola sunt mai bine protejate de malware, phishing sau alte amenințări.

Pentru a ajuta utilizatorii să beneficieze de toate funcțiile de securitate, Motorola a adăugat dispozitivelor sale noua aplicație Moto Secure. Aceasta este destinația pentru toate funcțiile esențiale de securitate și confidențialitate ale telefonului. Astfel, poate fi gestionată securitatea rețelei și pot fi controlate permisiunile aplicațiilor, putând fi creat chiar și un director secret pentru păstrarea datelor sensibile.
Cu Moto G53 5G, brandul Motorola este încântat să aducă Family Space, un „spațiu sigur” în care copiii pot învăța și se pot juca. Family Space le permite părinților să stabilească limite pentru timpul petrecut pe ecran, să controleze accesibilitatea aplicațiilor și chiar să creeze mai multe profiluri, oferind experiențe digitale sigure și în care conținutul inadecvat este ținut departe de cei mici.