Motorola este pe calea cea bună de relansare: nu doar produse bune, dar și marketing creativ. Acum au bătut palma cu Chicago Bulls și vor avea promovare smart în tot sezonul NBA.Moto + Chicago Bulls

Motorola și Chicago Bulls au anunțat un parteneriat pe mai mulți ani, începând cu sezonul 2022-23, spune GSMArena. Tricourile oficiale ale echipei vor purta sigla Motorola sub forma de liliac.

Bulls își vor prezenta oficial noile tricouri pe 4 octombrie într-un meci de presezon împotriva New Orleans Pelicans. Sediul central al Motorola Mobility este situat în Chicago și cele două părți au mai avut parteneriate anterioare.

“Motorola și Bulls nu numai că împărtășesc o cantitate imensă de mândrie față de Chicago, ci și o pasiune de a aduce oamenii împreună prin experiențe unice pentru consumatori. Suntem încântați să aducem cele două mărci ale noastre împreună și să infuzăm în continuare compania și portofoliul de produse versatile cu energia vibrantă a orașului și a fanilor Chicago Bulls și NBA din întreaga lume”, a spus Rudi Kalil, președintele Motorola pentru America de Nord.

Parteneriatul Bulls-Motorola va include „diverse elemente de marketing, inițiative comunitare, active digitale, semnalizare în arenă”.

Noile modele Edge sunt super

Am avut ocazia să testez atât flagship-ul nou al seriei, Moto Edge 30 Ultra, dar și varianta midrange premium botezată Edge 30 Neo. Ambele au design special, materiale premium, rezistență la apă și praf, prețuri atractive. Chiar și modelul de top, primul telefon cu cameră foto de 200 de megapixeli și procesor de top, are un preț accesibil comparat cu rivalii.

Edge 30 Neo este un model Lite, un mid-range, dar nu spre premium, ci spre mijlocul gamei. Nu este nici slab, nici ieftin. Are design special, are culori speciale, are dotări per-total destul de ok. Poate că nu este un hit la 1.999 lei, dar cu siguranță va intra el la reduceri.

Tot în noua serie au prezentat și modelul Fusion, care este și ăsta bine dotat și accesibil. Cu o promovare corectă Motorola poate reveni în topul producătorilor de telefoane mobile, unde a fost odată.