Lenovo a anunțat ieri lansarea comercială a smartphone-ului Moto Z2 Force Edition în România. Modelul este disponibil la un preț de 2.499 lei cu TVA inclusă.

Anul trecut am testat doar Moto Z2 Play, versiunea mai accesibilă. Moto Z2 Force Edition este lansat tot în august 2017, dar probabil nu a fost adus oficial în România. Sau dacă a fost lansat comercial, nu a fost comunicat prea bine la momentul respectiv. Oricum, vorbim despre un terminal de top din 2017, iar acum atuul său principal rămâne raportul calitate/preț.

Moto Z2 Force Edition are un body realizat din metal ranforsat cu aluminiu seria 7000 și promite că ecranul nu se va sparge – are tehnologia proprietară Moto ShatterShield. Ecranul este 5.5 inch Quad HD AMOLED. În plus, telefonul promite autonomie de o zi de lucru, iar TurboPower permite încărcarea rapidă a acumulatorului.

Procesorul este însă Qualcomm Snapdragon 835, foarte performant, dar este cel de anul trecut. Camera foto are doi senzori pe spate, iar telefonul este compatibil cu Moto Mods, accesoriile oficiale care se conectează pe spatele terminalului.

Moto Z2 Force Edition este validat pentru Android Enterprise Recommended, un program coordonat de Google, care stabilește un nou standard de excelență pentru dispozitivele și serviciile dedicate companiilor. Programul urmărește cele mai bune practici și cerințe comune ale utilizatorilor și este susținut de un proces de testare riguros. În urma acestui proces se asigură că dispozitivele și serviciile vizate îndeplinesc cele mai înalte standarde hardware, de instalare, securitate și standarde pentru experiența utilizatorului, pentru a ajuta organizațiile să gestioneze cu succes cele mai dificile și diverse contexte de business.

Moto Z2 Force Edition este disponibil începând de astăzi la partenerii autorizați Motorola la prețul recomandat de 2.499 lei, TVA inclus. Cea mai mare problemă pentru acest model este că există concurență destul de serioasă la acest nivel de preț. Sunt modele din 2017, dar și terminale lansate în 2018, unele chiar cu procesorul mai nou Snapdragon 845.

Sursa: Lenovo