Nexus 9 ar putea fi lansat miercuri, cu numai o zi înainte de evenimentul similar Apple în care vor prezenta noile modele iPad. Informația este dată pe surse și nu știm dacă se va lansa acum și Nexus 6. Conform datelor neoficiale, tableta va fi în magazine din 3 noiembrie, la un preț de 399 dolari în SUA. Ecranul de 9 inch are rezoluție 2560 x 1440 pixeli, iar procesorul este Nvidia Tegra K1.

nexus9

Din câte știam Nexus 9 va fi făcut de HTC. Cu toate acestea trebuie spus că se discută de foarte mult timp despre Nexus 9 și Nexus 6 și nu a fost lansat nimic oficial. Știm doar că Android L a fost prezentat și că Google trebuie să aducă noi dispozitive Nexus cu noua platformă software.

Anul trecut, Google a lansat Android 4.4 KitKat și de asemenea Nexus 5 spre finalul lunii octombrie și fără să aibă vreun eveniment foarte mare.

ads

Există de asemenea o serie de informații conform cărora evenimentul Google ar fi pe 16 octombrie, adică în același timp cu Apple. Acest lucru arată doar că Google nu a trimis tuturor invitații la eveniment și unii doar își imaginează că au informații. Sau le-a povestit cineva care nu este cu adevărat la curent cu ceea ce se întâmplă.

Așa că, deocamdată mai așteptăm.