Samsung Galaxy Note 7 revine pe bătrânul continent pe 28 octombrie, după ce au schimbat stocurile de telefoane cu probleme cu noile modele. Deja circulă multe zvonuri că și noile telefoane se încing, dar măcar nu iau foc și nu explodează. Sunt curios dacă aveți careva noul Note 7 și cum se comportă.

samsung-galaxy-note-7-in-romania

Eu am văzut Note 7 de două ori și am promisiunea că o să vină la teste. Modelele testate în România sau în Germania nu se încingeau. Sau cel puțin nu ușor, poate doar în anumite tipuri de utilizare. O să verific la review.

Deocamdată oamenii care au prima versiune de Note 7 ar trebui să meargă la Samsung, la magazin sau la operatorul mobil și să schimbe telefonul. Sunt unii care nu se lasă și a fost și un deștept în România care și-a dat foc la telefon ca să păcălească Samsung, dar compania i-ar fi înlocuit telefonul fără să facă asta… Doar că atât l-a dus capul.

Samsung spune că a recuperat doar 57% dintre terminalele vândute. Unii chiar nu vor să le dea înapoi deși sunt în pericol. Compania sud-coreeană a făcut o actualizare care limitează încărcarea bateriei și scade riscurile, dar sunt convins că unii utiliatori nu au făcut această actualizare.

De asemenea, sunt convins că după relansare, Samsung va promova agresiv Note 7, o să vedeți pe televizor cât de bun și de sigur e. Dacă nu cumva și outdoor prin orașe și prin alte medii.