Motorola a anunțat în parteneriat cu Ducati o campanie promoțională pentru Moto G 5G Plus, cel mai accesibil telefon cu rețea de ultimă generație. Oferta este doar la partenerii oficiali Motorola din România, nu pentru cei care aduc telefoane cu sacoșa.

Moto G 5G Plus

Un fericit câștigător va primi o motocicletă Ducati Panigale V2. Există prin mall-urile cunoscute și un simulator de curse care vă lasă să experimentați motoarele Ducati.

Orice telefon Moto G 5G Plus cumpărat în perioada 1 – 31 octombrie, al cărui cod IMEI este înscris pe site-ul campaniei, reprezintă șansa câștigării unei motociclete Ducati Panigale V2, cel mai recent model sportiv lansat de Ducati în cadrul EICMA 2019. Cu un design complet nou, echipat cu un pachet electronic sofisticat, Ducati Panigale V2 are un motor Superquadro de 995 cm3, cu doi cilindri în V.

ads

Moto G 5G Plus are un display LCD de 6.7 inch FullHD+, HDR10, cu rată de refresh de 90Hz. Are un sistem de camere foto cu senzor princiapl de 48MP și cameră selfie duală, cu un senzor ultrawide. De asememnea, promite o durată de viață a bateriei impresionantă.

Telefonul vine cu un procesor Qualcomm 765G, ceea ce îl face perfect pentru utilizare zilnică atât pentru business, cât și pentru divertisment, jocuri și rețelele sociale. Memoria RAM este de 4GB sau de 6GB, în funcție de stocare (64 sau 128GB). Smartphone-ul are o baterie mare, de 5.000 mAh, care oferă autonomie de până la 2 zile și care se încarcă rapid la 20W prin încărcătorul Turbo Power inclus în cutie.
Ducati Panigale V2

La începutul anului, Motorola anunța colaborarea la nivel global, pe o perioadă de un an, cu Ducati, cel mai recunoscut brand de motociclete din lume. În cadrul lansării parteneriatului, Ducati a prezentat modelul mult așteptat al anului 2020, pe care se află și logo-ul Motorola. În plus, piloții Ducati afișează logo-ul Motorola și pe echipament.

Moto G 5G Plus poate fi achiziționat la prețul recomandat de 1.499 lei.