Producătorul de software EaseUS are o campanie de reduceri și oferă aplicații gratuite în următoarele două săptămâni. Puteți câștiga premii de aproape 200 de dolari și reduceri până la 70% la diverse aplicații software. Eu am testat de la ei un program de recuperarea datelor de pe HDD.

Campania de oferte, reduceri și premii se desfășoară în perioada 22 decembrie 2017 – 4 ianuarie 2018. Oricând aveți timp vă puteți juca și poate câștigați premii interesante. Puteți găsi pe site-ul campaniei un joc online care vă permite să prindeți premii. Pentru a accesa direct jocul mergeți aici. Trebuie să urmăriți pătratele care cad, dar să dați click doar pe cele colorate, nu pe alb. În funcție de scor, câștigați unul dintre premii. Cam așa arată jocul lor:

La oferta asta sunt disponibile aplicații în valoare de $198.80. Avem și câteva exemple de aplicații:

  • EaseUS Partition Master Professional 11.10 – pentru realizarea de partiții pe HDD și recuperarea celor ascunse. Se pot formata doar partițiile, se pot crea în funcție de spațiu, se pot uni partiții;
  • EaseUS Mobimover 3.0 – aplicație pentru transferul de date de pe un PC cu Windows pe iPhone sau iPad;
  • EaseUS MobiSaver for Android 5.0 – aplicație care permite recuperarea datelor șterse de pe un smartphone cu Android;
  • EaseUS Todo PCTrans Pro 9.0 – aplicație care transferă datele și aplicațiile de pe vechiul PC cu Windows pe noul sistem sau laptop;
  • EaseUS Todo Backup Home 9.2 – aplicație de backup pentru acasă, ca să păstrați tot timpul laptopurile la zi și să puteți face restore imediat ce apare vreo problemă.

De asemenea, EaseUS oferă 70% reducere la licența pentru aplicația sa principală, EaseUS Data Recovery Wizard Pro, oferită la pachet cu EaseUS MobiMover Pro. Acestea costau în mod normal 129.90 dolari, dar acum prețul este redus cu 84,93 de dolari, aveți de plătit doar 44,97 dolari.

Pe lângă oferta de aplicații proprii, EaseUS au invitat câțiva parteneri software să facă și ei oferte pe site-ul lor. Astfel puteți prinde reduceri pentru aplicații precum Wisecare 365 Pro, Driver Booster 5, Animix, HD Video Conferter Factory Pro. Reducerile expiră pe 4 ianuarie, așa că mergeți acum pe site-ul lor.