Utilizatorii cartelelor prepaid Vodafone România primesc înapoi netul pe care îl consumă în limita a 30GB lunar, plus 30GB bonus la înrolarea în Net folosești, Net primești.


Credit foto: © Antonio Guillem | Dreamstime.com – smart phone

La înscrierea în campanie, utilizatorii cartelelor preplătite primesc un bonus inițial de 30GB valabil 120 de zile de la activare. Apoi vor primi câte 1 MB pentru fiecare MB folosit, precum și pentru fiecare minut de apel primit sau efectuat. Bonusurile lunare vor fi alocate la fiecare 14 zile clienților care au o extraopțiune activă de minimum 5 euro. Mai mult, în campanie se pot înrola și abonații Vodafone România persoane fizice, care își pot alege un utilizator de cartelă preplătită căruia îi vor aloca bonusul „Net folosești, Net primești”.

Pentru a primi bonusul, utilizatorii de cartele preplătite se pot înrola în campanie trimițând un SMS gratuit la 2777 sau completând formularul dedicat de pe site și din aplicaţia MyVodafone.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!