Black Friday la eMAG este doar pe 10 noiembrie, vor fi cele mai mari reduceri din an. Vă puteți pregăti din timp pentru eveniment, vă dau mai jos câteva sfaturi utile. Am și tradiționalele exemple de produse aflate la ofertă de Black Friday 2023 la eMAG. Le puteți salva deja în listele de favorite și vedeți vineri reducerile de preț direct în cont. Ele vor fi la cel mai bun preț din cursul acestui an.

Sfaturi pentru un Black Friday reușit

Evenimentul de Black Friday a fost adus în România de eMAG. Este a 13-a ediție și probabil va fi una cu noroc. Au fost mereu produse la reduceri importante, iar numărul de produse crește de la an la an. Pe lângă telefoane sau laptopuri, acum puteți cumpăra din eMAG și încălțăminte, băuturi sau alte cadouri.

Pe lângă lista cu favorite, unde poți vedea ce prețuri au produsele favorite, un moment-cheie este ora de începere a campaniei de Black Friday. Pentru a prinde fix începutul nu e de ajuns să vă treziți dimineața.

Cea mai sigură variantă este să ai aplicația eMAG instalată și actualizată la ultima versiune. Activează de seara notificările din aplicație, ca să fii sigur că nu ratezi momentul începerii. De obicei a fost vineri dimineața.

Telefoane și televizoare la ofertă de Black Friday 2023

Una dintre vedetele tradiționale ale campaniei de Black Friday se întoarce. Vor avea ofertă specială pentru Samsung Galaxy S21 FE, un model excelent, cu tot ce ai nevoie pentru o experiență mobilă excelentă. El este bine dotat hardware, are procesor de top, ecran luminos, camere foto bune, baterie mare. Înainte de campanie avea un preț de circa 2.462,35 de lei. Adăugați-l la favorite pentru a vedea reducerea pe 10 noiembrie.

Pentru cei care caută un upgrade de televizor, este momentul pentru un OLED LG. Este un model super-premium, cu preț peste medie, dar mă aștept să aibă și o reducere interesantă de Black Friday. Noua tehnologie OLED evo aduce un contrast aproape infinit, afișează negru profund cu uniformitate perfectă, ceea ce îl face o alegere excepțională pentru vizionarea filmelor. Este excepțional de luminos pentru un televizor OLED, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru vizionarea emisiunilor TV. De asemenea, are un unghi de vizualizare incredibil de larg, deci este o alegere bună pentru o cameră special dedicată distracției. Este perfect pentru consola de jocuri video. La ora actuală este 6.500 de lei. Eu zic să-l urmăriți vineri.

Este timpul pentru o mașină de spălat nouă? Am informații că modelul acesta de Samsung va fi cu siguranță la reducere în perioada Black Friday. Tehnologia Eco Bubble curăță cu putere și în profunzime, chiar și la temperaturi mici. Detergentul se transforma în bule și pătrunde rapid în țesături, unde elimina murdăria, protejând culoarea și textura hainelor. În plus, vă ajuta să economisiți energie. Mai bine pentru mediu și pentru factură.
Alt electrocasnic favorit al românilor: nelipsitul aspirator. Puteți urmări vinerea asta un Dyson Big Ball Multifloor 2, care în mod sigur va fi redus. Este un produs în mod clar foarte eficient. Dyson are un stil personal, care transformă orice produs electrocasnic într-un adevărat gadget. Este foarte flexibil și ușor de folosit. Dar are și o performanță peste medie. Cu alte cuvinte este foarte ușor de recomandat. Sunt curios care va fi reducerea vineri.

La final, dar nu în ultimul rând, oricine are nevoie de o imprimantă multifuncțională. Fie că vorbim de diverse documente și acte pentru firmă, fie pentru temele juniorilor, fișe de completat sau diverse desene de colorat. Are și scanner, este extrem de utilă și va fi în oferta specială de Black Friday.

Ne auzim vineri cu cele mai noi informații. Până atunci salvați produsul dorit în cont și urmăriți reducerile oferite.