Telekom Mobile a anunțat azi oferta de vară, asigură clienții că vor avea o vară fără griji, cu beneficii naționale nelimitate, acces la roaming în SEE inclus și smartphone-uri de top.

Roaming inclus

Toate planurile tarifare NELIMITAT oferă acces la roaming în Spațiul Economic European (SEE) inclus de la început.

Circa 96 la sută dintre clienți se declară mulțumiți și foarte mulțumiți de noile abonamente NELIMITAT. Noua ofertă de vară, care începe pe 16 iunie, se potrivește cel mai bine pentru vacanța de vară, cu noile planuri tarifare NELIMITAT cu conectivitate nelimitată (internet, voce și SMS) în România și acces de la început la serviciul de roaming în Spațiul Economic European (SEE), conform reglementărilor Roam Like at Home, aplicabile tuturor clienților din Spațiul Economic European.

Clienții își pot planifica călătoriile internaționale fără grijă la activarea roamingului și se pot bucura de libertate de comunicare completă în România, începând de la 7 euro/lună. Astfel, clienții pot folosi în roaming în SEE minutele și SMS-urile naționale nelimitate pe care le au incluse în abonament, plus trafic de internet până la o limită între 4,7 GB și 12 GB, în funcție de planul tarifar ales, fără costuri suplimentare pentru serviciul de roaming. Aceste beneficii sunt aplicabile numai în țările Spațiului Economic European (SEE), conform politicii de utilizare a serviciilor de roaming din contract.

Telefoane la ofertă

Pentru cei care vor să se bucure de vară cu un telefon nou, Telekom Mobile a pregătit abonamentul nelimitat perfect pentru fiecare, fie cu smartphone-uri incluse (Samsung Galaxy A22 5G inclus în abonamentul Nelimitat 14, la 14 euro/lună, sau Samsung Galaxy A33 5G inclus în planul tarifar Nelimitat 18, la 18 euro/lună), sau smartphone-uri de top disponibile în rate la preţuri speciale împreună cu noile abonamente.

Pentru cei care doresc să aibă conectivitate WiFi pentru călătoriile de vară prin țară, Telekom oferă soluția WiFi portabilă WiFi Nelimitat, fără fire în plus și fără lucrări de instalare, la doar 7 euro/lună.

Cea mai bună soluție pentru excursii la munte sau la mare, pentru casa de vacanță de la țară sau pentru afaceri sezoniere HoReCa, Nelimitat WiFi oferă conectivitatea necesară pentru orice tabletă, laptop, smart TV sau smartphone, prin simpla conectare la reţeaua electrică a unui router WiFi.

Chromecast la pachet

Mai mult, pentru un plus de divertisment, Telekom Mobile oferă Google Chromecast 3 inclus pentru orice abonament NELIMITAT începând de la 9 euro/lună. Dispozitivul transformă televizorul clasic într-un Smart TV și vă permite să vizionați tot conținutul de pe mobil pe ecranul TV mai mare.

Ofertele menționate mai sus, fie că sunt noile planuri tarifare mobile NELIMITAT sau WiFi Nelimitat, sunt disponibile atât pentru clienții existenți care își prelungesc contractul, cât și pentru noii clienți, fie ei rezidenți sau business, începând de la 7 euro/lună.

Telekom Mobile recompensează clienții fideli cu o ofertă exclusivă dedicată, oferind de acum înainte clienților persoane fizice beneficii mai bune pentru fiecare nou abonament NELIMITAT.

Astfel, clienții persoane fizice loiali au șansa de a cumpăra un alt abonament, de a extinde comunicarea nelimitată cu cei dragi, obținând 1 euro reducere pentru fiecare abonament nou, sau primind cea mai bună ofertă de portare, dacă aleg o ofertă cu smartphone inclus, chiar și fără portarea unui număr.

O altă confirmare din partea clienților că ofertele recente ale Telekom Mobile sunt ceea ce ar trebui să fie, pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor acestora, este dată de rezultatele ultimelor șase luni în ceea ce privește indicatorii cheie de performanță.
Astfel, în primele trei luni ale anului, baza totală de clienți a Telekom Mobile a crescut cu 7,6% față de aceeași perioadă din 2021, la 3,82 milioane. Din acest total, 1,75 milioane au fost abonați (în creștere cu 5,1% an/an, pentru al optulea trimestru consecutiv) și 2,07 milioane au fost utilizatori preplătiți (creștere cu 9,8% an/an, pentru al treilea trimestru consecutiv).