Compania Omate a anunțat un nou inel inteligent numit Omate Ice Ring. Este realizat din aliaj de titan și are un design subțire și minimal. Inelul smart vine cu funcții de monitorizare a sănătății, inclusiv urmărirea somnului, monitorizarea ritmului cardiac și urmărirea nivelului de oxigen din sânge.

Omate Ice Ring

Omate Ice Ring

Inelul de gheață Omate vine, de asemenea, cu monitorizarea stresului, monitorizarea tensiunii arteriale și urmărirea activității. Acceptă diferite moduri de sport. Puteți înregistra traseul activităților sportive în aer liber prin Google Maps și GPS pe smartphone. Inelul smart urmărește patru etape de somn – trezirea, somn profund, somn ușor și somn REM. Algoritmul oferă un scor de somn între 0 și 100, în funcție de calitatea somnului, iar aplicația însoțitoare oferă o analiză detaliată.

Datele despre ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge și alte activități pot fi, de asemenea, accesate prin aceeași aplicație pe iPhone și smartphone-ul Android. Omate Ice Ring este alimentat de cipul Goodix GR5515GGBD și are 1MB de stocare. Are o grosime de 2,5 mm, cântărește 2,9 g și are un rating IP68.

Omate Ice Ring este dotat cu Bluetooth 5.1 și are o baterie de 20 mAh. Este lăudată oficial că are zece (10) zile de timp de așteptare și 4-6 zile de rezistență la „utilizare normală”. Odată ce bateria este descărcată, puteți utiliza suportul de încărcare magnetic inclus pentru a alimenta la loc. Conform prezentării publicitare, pentru a încărca bateria Ice Ring de la zero la 100% veți aștepta cam în 30 de minute.

Inelul Omate Ice vine în șase mărimi și trei culori – auriu, argintiu și negru spațial. Costă 199 EUR și este disponibil în Europa prin Ice-Watch și Louis Pion. Va ajunge în America de Nord în primul trimestru al anului 2024.

Anul acesta au circulat zvonuri că și Samsung va lansa un inel smart. Deși nu există informații suplimentare, este posibil să vedem anul viitor acest gadget în seria Galaxy. Dintre toate posibilitățile raportate pe surse, numele de Galaxy Ring pare un candidat logic pentru inelul inteligent al Samsung. Compania și-a asigurat deja o marcă înregistrată pentru acest nume.

Sursa: GSMArena