OnePlus 12, următorul vârf de gamă al companiei după OP11, ar putea aduce specificații de top similare cu Ace 2 Pro, scrie astăzi Android Headlines. Varianta cu 24 GB RAM ar putea fi limitată doar la piața din China.

OnePlus 12

Specificații OnePlus 12

Pozele date pe surse de OnLeaks arată că pe partea de design nu vedem o actualizare. Arată similar cu modelul de anul acesta. Să sperăm că au rezolvat problema îndoirii terminalului, care a eșuat în testele de rezistență.

Un lucru care trebuie spus din start este că aceste specificații se bazează pe un prototip de test. Lucrurile s-ar putea schimba mai mult sau mai puțin până la lansare. În orice caz, se spune că OnePlus 12 va fi livrat cu SoC Snapdragon 8 Gen 3. Telefonul va include, de asemenea, variante de 16 GB și 24 GB RAM LPDDR5X. Modelul de 24 GB RAM ar putea rămâne exclusiv Chinei.

O baterie de 5.400 mAh este menționată pe surse, în timp ce telefonul va suporta încărcare cu fir de 100 W și fără fir de 50 W. Acesta va include un cadru realizat din metal și un „motor super-dimensionat pe axa X” pentru vibrații mai precise.

Va fi inclusă și o zonă de disipare a căldurii „super-mare” de tip Vapor Chamber. De asemenea, OnePlus intenționează să utilizeze de data aceasta un scaner de amprente cu ultrasunete, în locul celui optic pe care l-a folosit până acum. Probabil va fi același scaner de amprente cu ultrasunete găsit în OPPO Find X6 Pro și acesta s-a dovedit a fi remarcabil.

Zvonerul Digital Chat Station a distribuit și câteva informații despre cameră. Trei camere sunt recomandate pentru a fi incluse pe telefon. O cameră principală de 50 de megapixeli va utiliza un senzor Sony IMX9xx. Există șanse ca OnePlus să folosească Sony IMX989.

O cameră ultrawide de 50 de megapixeli va fi, de asemenea, oferită, la fel ca o cameră teleobiectivă periscop 3x de 64 de megapixeli. Acesta va deveni primul flagship OnePlus care oferă o cameră teleobiectivă periscop, de altfel.

Lansarea OnePlus 12

Max Jambor, alt zvoner destul de cunoscut, a reafirmat zvonurile despre lansarea OnePlus 12 în decembrie în China. El susține acum că smartphone-ul se va lansa la nivel global – inclusiv în India – în ianuarie 2024 și nu în februarie.

Deocamdată nu există nimic oficial de la companie despre OnePlus 12.