OnePlus Nord CE 5G, cel mai nou membru al liniei de produse Nord de la OnePlus, va fi disponibil în prima fază exclusiv comunității OnePlus. Va avea o perioadă de vânzări dedicet fanilor loiali, pe site, înainte de debutul vânzărilor generale.

Lansarea OnePlus Nord CE 5G

OnePlus Nord CE 5G va fi disponibil la precomandă pe 10 iunie, la ora 18:15 (ora României). Adică imediat după evenimentul de lansare oficială la care se vor afla toate detaliile. Perioada de ofertă se va încheia în noaptea de 11 iunie 2021. Membrii comunității OnePlus trebuie să acceseze linkul paginii de produs a OnePlus Nord CE 5G pe site-ul oficial . Membrii care achiziționează telefonul la precomandă sunt primii care primesc dispozitivul, începând cu 14 iunie.

Vânzările anticipate sunt deschise pentru membrii comunității OnePlus din toată Europa. OnePlus CE 5G Core Sales este o confirmare a angajamentului OnePlus de a recompensa comunitatea sa loială. Aceasta a fost esențială pentru succesul companiei de la bun început. Această inițiativă este în linie cu tradiția OnePlus de a organiza evenimente speciale.  La acestea membri comunității au oportunitatea de a fi primii care pun mâna pe cele mai recente dispozitive. De-a lungul anilor, mii de membri ai comunității OnePlus din întreaga lume au făcut cozi ore în șir, pentru a fi primii care pun mâna pe cel mai nou dispozitiv OnePlus. Având în vedere constrângerile ridicate de pandemie, OnePlus a organizat această inițiativă specială online „Core Sales” pentru a oferi comunității sale oportunitatea de a fi primii care primesc OnePlus Nord CE 5G, care va fi lansat în curând.

Eveniment de prezentare

OnePlus a a preluat elemente de bază de la primul Nord și a adăugat câteva funcții suplimentare pentru a aduce un telefon cu ”puțin mai mult decât v-ați aștepta”, la un preț și mai accesibil. OnePlus Nord CE 5G oferă experiența rapidă și fluidă OnePlus. Acesta este dotat cu feature-uri de calitate, cum ar fi camera triplă de 64 MP și 5G, care le oferă utilizatorilor o experiență excelentă acum și pe viitor. De altfel, acest dispozitiv va fi una dintre cele mai accesibile opțiuni 5G disponibile de la OnePlus. În plus, OnePlus Nord CE 5G este cel mai subțire dispozitiv OnePlus de la OnePlus 6T și vine cu jack pentru căști de 3,5 mm.

OnePlus Nord CE 5G va fi lansat în Europa pe 14 iunie. Evenimentul de lansare poate fi urmărit prin logare pe canalul de livestream al evenimentului la ora 17:00.