OnePlus Nord CE 5G a fost anunțat de CEO-ul companiei, Pete Lau. Aduce 5G mai accesibil și un nou dispozitiv Nord.

Anul trecut, compania OnePlus a prezentat oficial noua gamă de produse Nord, cu scopul de a face experiența OnePlus mai accesibilă utilizatorilor noștri din toată lumea. În Europa și India, OnePlus Nord a înregistrat cel mai ridicat nivel al vânzărilor din ziua intrării pe piață din istoria companiei. A fost cel mai pre-comandat produs vreodată de pe platforma Amazon.in. În America de Nord, lansarea modelelor OnePlus Nord N10 5G și N100 a marcat prima noastră experiență pe piața prepaid. Aambele produse au fost foarte bine primite și au fost considerate drept unele dintre cele mai bune smartphone-uri 5G la prețuri accesibile.

Companie vrea să mulțumească tuturor fanilor pentru sprijinul acordat, deoarece fără ei nu ar fi reușit să obțină aceste rezultate. Anul acesta, OnePlus continuă angajamentul de a le oferi consumatorilor o tehnologie excelentă la prețuri accesibile. Strategia și procesul de dezvoltare sunt întotdeauna inspirate de nevoile utilizatorilor companiei. Bazându-se pe feedback-ul pieței și pe insight-urile utilizatorilor pentru produsele anterioare, OnePlus a decis să continue extinderea portofoliului OnePlus Nord pentru a satisface nevoile și preferințele în permanentă creștere, din diferite piețe.

Pete Lau a anunțat oficial astăzi un nou model pentru linia de produse Nord: OnePlus Nord CE 5G, care va fi disponibil în Europa și India, precum și următorul model din seria N, OnePlus Nord N200 5G – disponibil pentru America de Nord.

„CE” din OnePlus Nord CE 5G înseamnă „Core Edition”, iar așa cum sugerează și numele, acesta este un produs care își propune să ofere o experiență esențială excelentă. Am luat ce e mai bun din elementele de bază ale modelului Nord original și am adus câteva funcții suplimentare pentru a oferi un telefon peste așteptări, la un preț chiar mai accesibil.

În America de Nord, OnePlus se angajează să facă experiența 5G mai accesibilă ca niciodată, iar OnePlus Nord N200 5G este dovada acestui angajament. Credem că N200 5G va permite mai multor utilizatori să se bucure de experiența mult mai rapidă a OnePlus 5G.

Debutul OnePlus Nord CE 5G va avea loc în cadrul viitorului eveniment Summer Launch Event organizat pentru Europa și India, de pe 10 iunie. De asemenea, utilizatorii din Statele Unite și Canada sunt invitați să urmărească următoarele noastre noutăți despre lansarea oficială a OnePlus Nord N200 5G.