OnePlus Watch este real și se lansează oficial pe 23 martie, împreună cu seria OnePlus 9. Compania a confirmat oficial acest lucru oferind doar puține detalii.

OnePlus Watch

Detalii privind OnePlus Watch

OnePlus a confirmat în mod oficial că lansarea OnePlus Watch va avea loc pe 23 martie, alături de seria OnePlus 9, adăugând astfel un nou element de confort și o opțiune nouă de conectivitate în rândul dispozitivelor companiei.

Deși OnePlus s-a concentrat în special pe smartphone-uri flagship, compania s-a orientat recent și către alte dispozitive pe care utilizatorii le folosesc în tandem cu smartphone-urile lor. Smartwatch-urile sunt mai mult decât niște instrumente care indică ora exactă și ritmul cardiac. Sunt dispozitive puternice, capabile să îmbunătățească experiența digitală a utilizatorilor. De asemenea, acesta a fost cel mai solicitat dispozitiv nou de către comunitatea OnePlus.

Prioritatea OnePlus este să ofere un design nou, cu o bună conectivitate și cu o experiență de utilizare optimă. Noul ceas inteligent al companiei întrunește aceste criterii și se remarcă prin design. De asemenea, oferă conectivitate excelentă cu smartphone-urile OnePlus, cu perifericele audio și alte accesorii smart, precum și cu televizoarele OnePlus, cu ajutorul unor funcții intuitive de control.

Dispozitivul va beneficia de un preț accesibil. Mai multe detalii despre OnePlus Watch vor fi disponibile la momentul lansării, pe 23 martie, ora 16:00.

Ce știam pe surse

OnePlus a luat în calcul pentru prima dată ideea unui ceas inteligent în 2016, dar în cele din urmă a respins ideea, scrie AA. De fapt, marca chiar reușise un prototip de ceas inteligent complet pe atunci, dar a decis să nu-l aducă pe piață, fără să precizeze motivul. Cu toate acestea, CEO-ul companiei Pete Lau a confirmat într-un interviu că OnePlus Watch este un proiect care a fost reluat.

Un zvon inițial a sugerat că OnePlus Watch ar putea avea un afișaj rotund. O înregistrare la autoritatea de reglementare din India sugerează că ar putea exista două variante ale ceasului. Nu știm care ar fi diferențele dintre ele, dar este posibil să existe două dimensiuni ale carcasei. Avem și această imagine, care a circulat tot pe surse.