Seria Oppo Reno 10 se lansează oficial pe 24, conform GSMArena. Vine destul de repede după ce au lansat Oppo Reno 9 în noiembrie. Asta confirmă faptul că nici Oppo n-au stat prea bine cu vânzările la început de an. Și încă nu este clarificat statutul din Europa.

Oppo Reno10 Pro

Lansarea Oppo Reno 10

Data de lansare a seriei Oppo Reno10 a apărut inițial în reclame prezentate pe surse. Dar astăzi compania a confirmat-o oficial – noua gamă va sosi pe 24 mai. Magazinul online Oppo a postat deja listări și poze, pregătindu-se pentru vânzarea flash, dezvăluind că inițial vor fi trei telefoane – Reno10 de bază, Reno10 Pro cu MariSilicon X și Reno10 Pro+ cu o cameră periscop.

Imaginile și videoclipurile oficiale confirmă ceea ce am văzut în zvonurile de până acum. Un redesign bun, un modul de cameră de formă ovală cu trei camere, cea de jos fiind un shooter de portret. Reno10 Pro+ este singurul cu o lentilă dreptunghiulară vizibilă, care este caracteristica distinctivă a opticii cu prismă utilizată pentru zoom periscop 5x (sau mai mare).

La fel ca și seria anterioară, gama Reno10 pare să aibă același ecran cu laturi curbate, care probabil va măsura tot 6,7” ca la dispozitivele Reno9. Variantele Pro ar trebui să ducă rezoluția dincolo de 1080p, dar trebuie să așteptăm până la lansarea oficială pentru a avea confirmarea acestui zvon.

Alte zvonuri

Ceea ce se știa din alte surse sunt configurațiile de memorie. Reno10 va fi disponibil cu 8/256 GB sau 12/256 GB, în timp ce versiunile Pro vor sosi cu 16 GB RAM și o alegere între 256 GB și 512 GB.

Designul de pe spate este și el același, iar doar scrierea mică de lângă camera portret ne va ajuta să facem diferența între modele. De asemenea, există o opțiune de culoare violet care aparent este rezervată pentru Pro+.

Scena internațională primește adesea telefoanele Reno între trei și cinci luni după anunțul lor intern.

Situația Oppo în Europa

La începutul anului s-a auzit un zvon că Oppo și Oneplus ar putea ieși din Europa. Ei au proces cu Nokia pentru utilizarea unor tehnologii patentate. Până la reglarea situației nu vând telefoane în Germania și alte state europene.

Vânzările sale de telefoane în Germania au fost întrerupte de aproape un an, iar acum site-ul oficial al companiei din Germania este lăsat gol, fără nicio listă de produse. Pagina de pornire are un singur anunț pentru parteneriatul în curs de desfășurare al Oppo cu UEFA Champions League și un banner cu întrebări frecvente care acoperă o întrebare privind suportul pentru dispozitivele Oppo existente.

Deocamdată nu sunt alte informații suplimentare. Nici oficial, nici pe surse.