Cei de la Nvidia au realizat propriile sisteme pentru gaming, prezentate sub numele Battlebox. Au dotări hardware bune, dar și un preț pe măsură.

În principal sunt două modele, unul de top cu GeForce 1080Ti și unul mai accesibil cu GeForce 1060. Sunt create în urma colaborării cu integratori de sistem de top și cu gameri profesioniști.

Sistemul de top este GeForce GTX Battlebox Ultimate, cu dotări maxime.
Deocamdată am găsit modelul de top la PCGarage, are procesor Intel Core i7 7700K Kaby Lake, 16GB de RAM, stocare pe SSD de 240GB+HDD1TB, dar și GTX 1080 Ti Twin X2 11GB GDDR5X. Prețul este de 9.549, 99 lei. Battlebox Ultimate este soluția ideală pentru cei care caută platforme VR Ready sau care doresc să experimenteze jocurile la calitate 4K.

Sistemul mai accesibil este GeForce GTX Battlebox Essential, are procesor Intel Core i5-7500, 16GB de RAM și stocare similară SSD 240GB+HDD 1TB, plus placa video GTX 1060 Windforce OC 6GB GDDR5. Prețul său este pe la 4.799,99 lei. Battlebox Essential este echipamentul recomandat pentru jocuri extrem de populare precum Overwatch și League Of Legends.

Mai multe detalii găsiți aici.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!