Singura conferință românească dedicată industriei de game development revine la București pentru o nouă ediție, după succesul de anul trecut. Dev.Play 2017 by RGDA reunește personalități ale industriei recunoscute la nivel mondial într-o serie de prezentări, workshopuri și paneluri despre cele mai importante teme ale momentului.

Dev.Play 2017 va avea loc în perioada 11-12 septembrie 2017, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, București.
Printre numele deja confirmate se numără Jeferson Valadares, Eric Seufert, Scott Humphries, Dave Pimm și Martine Spaans. DEV.PLAY 2017 by RGDA, va dispune de o suprafață expozițională de peste 500mp, competiții pentru dezvoltatorii independenți, dar și de o paletă largă de oportunități denetworking pentru profesioniștii și entuziaștii industriei de game development deopotrivă.

Industria de game development din România a generat venituri de peste 140 de milioane de euro în 2015. Pe lângă aspectul financiar, o parte importantă a industriei sunt și cele aproximativ 7000 de locuri de muncă în cele peste 50 de studiouri prezente pe piața locală. Fie că vorbim de game development, quality assurance sau portare, studiourile românești acoperă o paletă largă de activități specifice industriei și își continuă constant expansiunea către proiecte din ce în ce mai importante sub IP propriu.

Bilete sunt deja puse în vânzare pe site-ul evenimentului.