În total 16 echipe românești luptă în etapa locală Asus RoG Masters, campionat global care oferă premii de jumătate de milion de dolari.

Asus Republic of Gamers România a anunțat azi concursul RoG Masters 2017 Open Qualifier România, care se va desfășura în perioada 21-23 iulie la Auditorium Pallady din București. Câștigătorii vor accede în etapa regională, urmând ca în campionatul global să se ofere premii în valoare de jumătate de milion de dolari.

Competiția cuprinde două jocuri: Dota 2 și Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO). Pentru fiecare titlu în parte, semifinalele vor reuni câte opt echipe locale rezultate în urma precalificărilor online.

Concursurile se vor desfășura pe stațiile de gaming Asus ROG G20 echipate cu procesoare Intel Core i7 de generația a 7-a, folosindu-se perifericele furnizate de ASUS România. Pentru informații actualizate în timp real, vă invităm să urmăriți pagina de Facebook și evenimentul respectiv .

Echipele din toate colțurile lumii vor lupta într-o serie de 30 de turnee de calificare și patru calificări regionale (EMEA, America, APAC și China). Câștigătorii acestor turnee de calificare vor da piept cu echipele de profesioniști, din cele patru regiuni, pentru un loc în Marea Finală din noiembrie 2017.

Semifinaliștii ROG MASTERS 2017 Open Qualifier România
Echipele semifinaliste la Counter-Strike sunt: Global Offensive (CS:GO) sunt: Invictus Aquilas, Someone Stole My SweetRoll, Ayro Gaming eSports, AirWalk, RedFear eSports, 79’ers, Nexus și cooL Gaming. Cele opt echipe semifinaliste la DOTA 2 sunt următoarele: TEAMMORIARTY, Foaks, Xyber Gaming, Zarzavaturile Ucigașe, Asasinii lui MMET, Team D-PLAY, TeG, Pirații din Carpați.

Programul este următorul:
– Competiția DOTA 2: 21 iulie 2017
– Competiția CS:GO: 22 iulie 2017
– Finalele locale: 23 iulie 2017

Susținătorii jucătorilor și fanii sportului electronic pot asista live la competițiile din weekend-ul 21 – 23 iulie 2017, accesul realizându-se pe baza unor invitații electronice gratuite.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!