Producătorii de huse au prezentat deja modelele Galaxy S24. Sunt acele machete 3D pe care vor fi expuse husele odată ce sunt puse în vânzare. Prezentarea confirmă o eventuală lansare mai rapidă a seriei. Aveam deja detalii tehnice. O parte dintre modele vor veni cu noul Exynos 2400.

modelele Galaxy S24

Schimbări minore pentru modelele Galaxy S24

Zvonurile de până acum indică schimbări doar sub capotă pentru viitoarea serie Galaxy S24. Deasupra, după cum vedeți, nu prea sunt. Toate cele trei modele sunt reprezentate – Galaxy S24, S24+ și S24 Ultra – în imaginile distribuite de @SonnyDickson. Cele două modele mai mici au laturi plate și colțuri rotunjite, cu doar cele trei lentile ale camerei proeminente pe spate. Galaxy S24 Ultra se remarcă prin aspectul său mai dreptunghiular și cu două lentile suplimentare pentru cameră pe spate. Anterior, randările bazate pe CAD s-au scurs și au dezvăluit măsurătorile telefonului – 162,3 x 79,0 x 8,7 mm, practic la fel ca S23 Ultra într-un milimetru. Din păcate, modelele nu au fost fotografiate și din față – noul Ultra ar trebui să fie și el mai plat (deși nu va fi complet plat). Greutatea ar trebui să fie și ea aceeași.

Randările anterioare ale Galaxy S24+ arată că dimensiunile sale vor fi 158,5 x 75,9 x 7,75 mm, iar un alt zvon lansa dimensiunile S24 de 147,0 x 70,5 x 7,6 mm. Măsurile lor, din nou, sunt identice până la milimetru cu generația anterioară. Se zvonește că Samsung va trece la rame de titan pentru modelele flagship din 2024. După ce Apple a făcut la fel cu iPhone 15. Modelele de azi sunt albe, dar am auzit deja zvonuri despre cele patru culori de bază (Black, Gray, Violet & Yellow).

Recent, Samsung a prezentat un diferențiator pentru gamă: inteligența artificială botezată Gauss.

Lansarea Samsung Galaxy S24 este de așteptată în ianuarie 2024, la un eveniment Unpacked în SUA.