Am fost ieri la Game On la Romexpo, festivalul de jocuri video continuă și astăzi și mâine. Biletele sunt extrem de accesibile și le găsiți aici. Localizarea este ]n pavilionul C1, iar focusul este pe jocuri.

Lansările HP la Game ON

Cei de la HP au lansat la Game On cel mai tare produs al lor de gaming: rucsacul Omen VR, practic un desktop mobil care se pune în spate pentru a intra în universul realității virtuale. Are și cască și jocuri, iar datorită formatului te poți mișca mai liber și chiar te simți super-erou.

Au lansat și noile desktop-uri de gaming Omen by HP, două modele de laptopuri pentru jocuri video, și multe alte produse. La standul HP veți putea juca Overwatch, unul dintre cele mai interesante titluri lansate de Blizzard.

Gama Omen cuprinde pe lângă computere și accesorii precum mouși, tastaturi, căști, monitoare pentru pasionații de jocuri. Brandul este preluat de HP odată cu Voodoo PC, principalul concurent Alienware pe vremuri.

Jocuri și dispozitive gaming

Game On are ca focus prezentarea noilor jocuri Activision și Blizzard Entertainment, într-o atmosferă relaxantă și interactivă. În afara gaming-ului recreativ, vor exista și câteva mini-competiții. În plus, fiecare joc va beneficia de o zonă special amenajată.

Pe lângă HP am văzut standurile Lenovo Legion și de asemenea la Asus Republic of Gamers, plus ceva stand Samsung care nu știu ce legătură avea avea cu evenimentul.

Pasionații de gaming au la dispoziție numeroase alte distracții pe parcursul zilelor de eveniment: de la fotografii la boardgames, Cosplay și se vor putea relaxa într-o zonă special amenajată unde pot urmări transmisia de la Blizzcon 2017.

Jocurile prezente la eveniment pe PC sau Console sunt: Call of Duty WW2, Destiny 2, Overwatch, Heroes of the Storm, Diablo 3, Hearthstone, Starcraft Remastered, Guitar Hero Live și Crash Bandicoot. World of Warcraft va recrea universul celebrului joc prin decoruri și prin amenajarea unor zone tematice.