Sony a vândut peste 6 milioane de console Playstation 4 (PS4) la nivel global în sezonul sărbătorilor de iarnă, conform comunicatului oficial. În aceeași perioadă s-au vândut peste 50 de milioane de jocuri pentru PS4.

Sony Interactive Entertainment (SIE) a vândut la nivel mondial 6,2 milioane de console PlayStation 4 (PS4) în sezonul Sărbătorilor de iarnă din 2016. Este cea mai mare creștere a vânzărilor pentru PS4 înregistrată până acum în sezonul de iarnă. În aceeași perioadă a anului trecut, au fost vândute 5,7 milioane de console la nivel global, iar în total, de la lansarea din 2013 și până la începutul lui ianuarie 2017, au fost cumpărate mai mult de 53, 4 milioane de console la nivel global.

Vânzări record s-au înregistrat și pentru titlurile PS4. Peste 50,4 milioane de copii au fost achiziționate în rețelele de retail. De asemenea, jocul Uncharted 4: A Thief’s End s-a înscris în rândul titlurilor de succes în această perioadă; până la data de 21 decembrie 2016 au fost vândute peste 8,7 milioane de exemplare.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!