Cei de la Evomag au reduceri pentru produsele resigilate din ofertă și în plus le puteți achiziționa și în rate, fără alte adaosuri, ceea ce face totul mult mai ușor. Produsele sunt ok, nu sunt utilizate, iar ele beneficiază de aceeași garanție ca un produs nou.

Am să vă dau câteva exemple de produse care se pot cumpăra cu reducere deși practic sunt noi, fiind resigilate. De exemplu dacă vă doriți un televizor 4K, poate fi bine să vă uitați la acest Samsung UE55KU6400, care costă vreo 4.000 de lei, dar resigilat este 3.599 lei. Dacă doriti să cumpărați în rate, puteți alege creditul exclusiv online Credius și plătiți prin acesta doar 311.50 lei pe lună.

Creditul prin Credius se aprobă în 60 de minute, fără să fie nevoie de vreo adeverință de venit sau alte documente. Nu există o limită de vârstă pentru aceste credite, pornește acum de la 400 de lei și puteți cumpăra produse pînă la 20.000 de lei. Urmează să scadă limita și să puteți lua de luna viitoare și alte produse mai ieftine în rate.

În cazul produselor resigilate, găsiți la pagina fiecăreia câteva informații privind starea produsului. A fost desfăcut ambalajul original, are semne de utilizare, are zgârieturi. Ridicați produsele din showroom și vedeți acolo starea lor.

Uite, dacă căutați un smartphone bun și ieftin, există în ofertă Samsung Galaxy J7, care costă vreo 1.100 de lei, dar redus este 901 lei. Are procesor octa-core, ecran de 5.5 inch, 1.5 GB de RAM, 16GB de stocare și cameră foto de 13 megapixeli.

Sunt și modele mai scumpe. De exemplu iPhone 6 Plus, un smartphone excelent, costă 2.899 lei resigilat, iar în rate doar 250.91 lei/ lună.

Mai am și alte exemple, nu doar telefoane și televizoare. De exemplu un expresor Philips este aproape la jumătate de preț. Costă acum 2.399 lei în loc de 4.000 de lei, iar în rate plătiți doar 205.91 lei/lună.

Sau pentru că vine acum sezonul, vă puteți schimba aerul condiționat. Modelul Heinner HAC-18INVB (Clasa A++) este 1.749 lei în loc de 2.200 lei.

Resigilatele reprezintă o alternativă mai bună decât să cumpărați ceva second-hand de pe site-uri de anunțuri și să descoperiți doar că ați luat țeapă. Așa aveți garanție, factură și toate celelalte. Decideți cum plătiți, online, la livrare, în rate. Produsele se pot ridica din showroom ca să vedeți exact cum arată. Sau se pot livra în țară în 48 de ore.

Reducerile la resigilate merg pînă la 80% din preț, trebuie doar să urmăriți ce se întâmplă pe site și să luați produsul la momentul potrivit.