Samsung a anunțat azi în România o parte dintre gadgeturi seriei FE din ecosistemul Samsung Galaxy. Deocamdată avem noile tablete Galaxy Tab S9 FE și S9 FE+, dar și căștile Galaxy Buds FE. În paralel, compania a anunțat noul breloc de localizare SmartTag2.

Galaxy Tab S9 FE

Tabletele Galaxy Tab S9 FE

Compania a lansat recent tabletele Galaxy Tab S9 FE și Tab S9 FE+, împreună cu noul Galaxy S23 FE. Din păcate însă, telefonul nu vine oficial în România. Probabil o să-l aducă specialiștii în comerț cu sacoșa. Legal, poate doar de pe Amazon.

Galaxy Tab S9 FE și S9 FE+ sunt pentru creatorii digitali, studenți, artiști, dar și pentru unii antreprenori. Utilizatorii pot viziona sau crea conținut acasă, la birou, sau în locurile preferate. Au ecrane de 10,9 inch (27.6 cm) pe Galaxy Tab S9 FE și 12,4 inch (31.4 cm) ale Tab S9 FE+. Evident, cu o rată automată de reîmprospătare care se adaptează până la 90Hz. Luminozitatea poate crește în mod automat, maximă fiind de 600 nits. Nu prea sunt pentru lucrat la soare, afară. Ambele au primit însă o clasificare IP68.

Notițele sunt ușor de luat cu S Pen-ul marca Galaxy. La fel ca seria Galaxy Tab S9, și modelele Tab S9 FE și S9 FE+ includ o varietate largă de instrumente creative și aplicații preferate de fani precum Goodnotes, LumaFusion, Clip Studio Paint și multe altele. Suportă chiar și carduri de memorie microSD până la 1TB.
Seria Galaxy Tab S9 FE este disponibilă începând de la prețul recomandat de 2.599 RON în patru culori moderne: Mint, Silver Gray si Lavender. Cei care vor cumpăra o tabletă cu 256 GB RAM o vor primi la prețul uneia de 128 GB, precum și 300 de lei prin Samsung Trade – oferta este valabilă până pe 22 octombrie.

Galaxy Buds FE

Căști Galaxy Buds FE

Galaxy Buds FE aduc experiența audio de vârf a Samsung mai aproape de mai mulți utilizatori. Bass-ul puternic oferă un sunet profund și bogat care permite oamenilor să se bucure de muzică așa cum a fost creată de artist. Active Noise Cancellation (ANC) este prezent, alături de Ambient Sound. De asemenea, beamforming-ul personalizat automat al sistemului avansat cu trei microfoane, împreună cu rețeaua neurală alimentată de AI (DNN – Deep Neutral Network), separă vocea utilizatorului de zgomotele de fundal nedorite pentru apeluri mai clare.

Cu cea mai mare durată de viață a bateriei din seria Buds, Galaxy Buds FE oferă până la 8,5 ore de redare cu căștile și până la 30 de ore în total. Chiar și atunci când este folosit ANC-ul, sunt disponibile până la 6 ore de redare cu căștile și până la 21 de ore în total.

Galaxy Buds FE sunt acum disponibile începând de la prețul recomandat de 549 RON în două culori distincte și moderne: Graphite și White. Cei care cumpără noile căști vor primi un wireless charger cadou, oferta fiind valabilă până pe 22 octombrie.

Galaxy SmartTag2

Galaxy SmartTag2

Samsung Electronics a lansat azi la nivel global noul Galaxy SmartTag2. Dispozitivul aduce îmbunătățiri semnificative gamei Galaxy SmartTag, oferind utilizatorilor modalități noi de a-și păstra obiectele de valoare sub observație. Actualizările la design și la partea practică de utilizare extind și mai mult posibilitățile de utilizare ale dispozitivului.

Noul Lost Mode al Galaxy SmartTag2 permite utilizatorilor să introducă informații de contact prin intermediul unui mesaj. Apoi, oricine descoperă un obiect cu un Galaxy SmartTag2 atașat poate utiliza smartphone-ul pentru a scana eticheta și a vedea mesajul și informațiile de contact ale proprietarilor. Un Galaxy SmartTag2 atașat unui animal de companie înseamnă că numărul de telefon al proprietarului este întotdeauna disponibil. Fără a fi necesară deplasarea la un veterinar să citească cipul animalului.

Galaxy SmartTag2 oferă acum funcția Compass View ce îmbunătățește experiența utilizatorului prin furnizarea de săgeți care arată direcția și distanța până la destinație. Aplicația SmartThings Find a fost, de asemenea, actualizată, astfel încât noile Galaxy SmartTags înregistrate instalează acum un shortcut către aplicație pe smartphone-ul utilizatorului, permițându-le acestora să lanseze SmartThings Find mai rapid.

Noul Galaxy SmartTag2 este disponibil pentru achiziție la un preț de 199 lei.