Samsung a dezvăluit neoficial următoarele device-uri lansate sub brandul Fan Edition: un telefon nou, o tabletă, dar și căști Galaxy Buds. Informațiile au fost postate pe site-ul companiei din Argentina, apoi au fost retrase rapid.

promo Samsung FE

Ce știm despre Galaxy Fan Edition

Pagina de produs de pe site-ul Samsung arată căștile Galaxy Buds FE, împreună cu imagini ale unui smartphone Galaxy S23 FE și tabletă Galaxy Tab S9 FE. Una dintre imaginile smartphone-ului include data de 4 octombrie pe dispozitiv, care ar putea fi un semn privind posibila dată de lansare.

Compania nu a prezentat oficial încă specificațiile tehnice pentru telefon și tabletă. Cu toate acestea, Galaxy S23 FE și Galaxy Tab S9 FE au fost menționate după nume pe pagina respectivă. Imaginea este clar una oficială, în stilul clasic al celor de la Samsung.

Pagina produsului a menționat câteva detalii despre Galaxy Buds FE, primele căști Samsung Fan Edition. Acestea sunt programate să aibă un singur driver de 12 mm, trei microfoane în fiecare cască pentru a spori funcția de anulare activă a zgomotului și un difuzor cu trei căi.

Zvonurile despre Galaxy S23 Fan Edition

Galaxy S23 FE ar veni cu chipset-ul Exynos 2200, care a alimentat seria Galaxy S22 în Europa. Conform testelor, scorurile Galaxy S23 FE le depășesc pe cele ale Galaxy S22.

Alte specificații vor include un afișaj AMOLED de 6,4 inch, cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, opțiuni de stocare de 128 și 256 GB, o baterie de 4.500 mAh și o cameră combinată de 50 MP + 8 MP (ultrawide) + 12 MP (telefoto).

Zvonurile despre Galaxy Tab S9 Fan Edition

Samsung ar urma să lanseze tabletele Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Tab S9 FE+, care vor avea carcase metalice de înaltă calitate și specificații interne diferite. Galaxy Tab S9 FE este de așteptat să aibă prețuri între 529 EUR și 699 EUR pe piața franceză, în timp ce Galaxy Tab S9 FE+ va avea prețuri între 699 EUR și 899 EUR.

Ambele tablete vor oferi opțiuni pentru diferite RAM și capacități de stocare, configurațiile mai mari costând mai mult. În plus, opțiunile 5G vor fi disponibile pentru un plus de 100 EUR.

Zvonurile despre Galaxy Buds Fan Edition

Galaxy Buds FE au fost prezentate pe surse de mai multe ori în ultimele zile. Aproape toate imaginile promoționale par din fișierul oficial Samsung. Nu există aproape nicio surpriză privind căștile wireless Samsung Fan Edition.

Galaxy Buds FE ar fi lansate doar în culori alb-negru, dar culoarea carcasei pentru ambele variante este albă. Nu este clar dacă aceste căști pot fi încărcate wireless, dar carcasa are un port de încărcare USB Type-C. Căștile au, de asemenea, comutare automată, ceea ce înseamnă că se vor asocia cu un dispozitiv Samsung pe care îl utilizați în acel moment.

Viitoarele căști wireless de la Samsung au și funcția SmartThings Find. Alte caracteristici la care ne putem aștepta includ o evaluare IP pentru o anumită formă de rezistență la apă, Bluetooth 5.3, codecuri AAC și SSC și suport pentru egalizator. Galaxy Buds FE ar avea un preț de 99,99 USD în SUA și 89,99 EUR în țările europene.