Update: zvonul a fost dezmințit. Acum data lansării oficiale este februarie 2023. Prima săptămână din februarie.

Lansarea seriei Samsung Galaxy S23 ar putea avea loc în decembrie, conform unor zvonuri bazate pe informații incoerente. Mai exact, unul dintre retailerii parteneri Samsung a publicat deja paginile de precomandă pentru telefoane. Magazinele fac asta în general pentru SEO, să apară primii.

Samsung Galaxy S23 lansarea

Lansarea Samsung Galaxy S23

„Posterul de precomandă” pentru seria Samsung Galaxy S23 a dezvăluit că lansarea va fi pe 23 decembrie, iar în magazine vor ajunge de pe 6 ianuarie. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, la începutul acestui an, seria Galaxy S22 a fost prezentată pe 9 februarie 2022 și lansată comercial de pe 25 februarie 2022.

Lansarea anticipată are sens pentru că Samsung este pe un trend negativ al vânzărilor. Iar compania nu a lansat în toamnă modelul S22 FE, care ar fi ridicat vânzările în perioada asta. Au preferat să vândă cât mai multe pliabile sau modele din celelalte serii deja lansate.

Zvonerul de pe Twitter care a difuzat prima dată afișul a declarat ulterior că „era un poster produs artificial de la o agenție a unei companii de telecomunicații”. În ceea ce privește datele afișate pe articolul promoțional, este „greu de aflat” dacă sunt corecte.

Pe de altă parte, alt site de zvonuri neconfirmate, MYSmartPrice susține că toate cele trei modele Galaxy S23 au apărut pe site-ul web al Biroului de Standarde Indiene (BIS).

Această listă ar putea indica că următorul eveniment Unpacked (care ar marca practic lansarea Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra) ar putea să nu fie atât de departe. Cu alte cuvinte, Samsung ar putea anunța următoarea linie flagship luna viitoare sau în ianuarie. Acest lucru ar oferi producătorului coreean mai mult spațiu între seria S23 și următoarea sa generație de pliabile.

Ce știm despre Samsung Galaxy S23

Pe site-ul BIS apar numerele de cod ale modelelor. Primul este SM-S918B/DS, codul Galaxy S23 Ultra. Celelalte două telefoane din serie, Galaxy S23 și Galaxy S23+ au numerele de model SM-S911B/DS și, respectiv, SM-S916B.

Se zvonește că Galaxy S23 este echipat cu un ecran AMOLED de 6.1 inch cu o rezoluție FHD+ de 1080p. Se așteaptă ca Galaxy S23+ să aibă un afișaj AMOLED de 6.6 inch cu o perforare centrată pentru camera selfie frontală de 12 MP. Pe spate, ar trebui să găsim o cameră principală de 50 MP, o cameră Ultrawide de 12 MP și o cameră telefoto de 10 MP.

Galaxy S23 Ultra ar trebui să aibă un ecran AMOLED de 6.8 inch cu o rezoluție de 1440p sau QHD+. Pe spatele lui Galaxy S23 Ultra, ne așteptăm să vedem noul senzor de cameră de 200MP împreună cu o cameră ultrawide de 12MP și două camere teleobiective de 10MP. Se pare că va fi alimentat de o baterie de 5000 mAh cu capacitatea de a se încărca la 25 W.

Toate cele trei telefoane vor avea o rată de reîmprospătare de 120 Hz și vor avea sub capotă fie SoC Snapdragon 8 Gen 2, fie Exynos 2300, în funcție de piață.

Alături de modelele cunoscute, pe site-ul BIS apar telefoane cu codurile SM-K741B/DS, SM-K746B/DS și SM-K748B/DS. Din păcate, nu se știe nimic despre aceste modele noi de telefon Samsung. Ar putea fi o surpriză binevenită.

Via: PhoneArena