Samsung Galaxy S24 Ultra ar putea avea cadrul din titan, scrie GSMArena. Informația este bazată doar pe un zvon care nu este explicat clar de autor. Anul acesta s-a spus că modelele iPhone 15 Pro și Max vor avea cadrul din titan.

Samsung Galaxy S24 Ultra zvonuri

Cel mai nou zvon despre Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra are un cadru din aluminiu rezistent. Însă Galaxy S24 Ultra de anul viitor va fi mai durabil, deoarece se spune că are un cadru din titan. Ice Universe spune de asemenea că acest lucru nu va crește greutatea telefonului. Samsung Galaxy S24 Ultra va cântări 233 g, ceea ce îl face cu 1 g mai ușor decât Galaxy S23 Ultra. Este impresionant, dacă este adevărat. Asta deoarece titanul este mai dens și mai dur decât aluminiul și ar fi interesant de știut cum a reușit Samsung acest lucru.

Probabil reducând din greutatea celorlalte elemente componente ale telefonului. Dar nu din baterie, pentru că știm că aceasta va fi tot mare. Camerele foto vor fi tot multe și complexe. Doar la ecran se știa că vor fi ceva actualizări.

Se pare că Samsung Galaxy S24 Ultra va aduce o cameră de zoom optic 3x cu senzor de 50 de megapixeli, scrie GSMArena. Trebuie reamintit că Samsung Galaxy S23 Ultra a venit cu o cameră teleobiectivă de 10 MP 3x. Deși Samsung actualizează foarte rar camerele foto, despre ea se zvonea inițial că va fi înlocuită cu o unitate de 5x. Cu toate acestea, informatorul de încredere Ice Universe spune că Samsung Galaxy S24 Ultra va avea o unitate teleobiectivă de 50MP 3x. Dacă este adevărat, va fi o îmbunătățire semnificativă față de teleobiectivul de 10MP 3x în ceea ce privește rezoluția.

Se zvonește că Samsung va folosi același senzor de 200MP de la S23 Ultra pe S24 Ultra. Dar în același timp, unitatea de periscop 10x este de așteptat să nu vină cu îmbunătățiri. Nu este clar deocamdată dacă vor exista upgrade la unitatea ultrawide de 12MP.

Ar putea avea baterie de tip nou

Au circulat zvonuri despre potențiala folosire a unor baterii cu tehnologia Stacked Battery în seria Apple iPhone 15 și viitoarea serie Galaxy S24. Această tehnologie nouă, utilizată deja în industria vehiculelor electrice, oferă teoretic unele avantaje care pot spori considerabil durata de viață a bateriei smartphone-ului. Practic, de câte ori am fost entuziasmat de astfel de anunțuri, la final s-a dovedit că tehnologia era tot slabă, iar bateriile se descărcau la fel de repede. Ori tehnologia nu a mai fost niciodată lansată la nivel global.

Noua tehnologie a bateriei este dezvoltată acum pentru smartphone-uri. Este concepută pentru a crește capacitatea bateriei smartphone-urilor fără a crește dimensiunea fizică a acestora. Acest lucru se realizează prin „stivuirea” mai multor celule de baterie una peste alta, în loc să le așezi una lângă alta.

Se pare că Galaxy S24 va avea minim 12 GB RAM și 256 GB spațiu de stocare. Din punct de vedere informativ, Samsung este pe cale să mărească RAM și capacitatea de stocare a viitorului său flagship. În mod specific, se spune că dispozitivele Galaxy S24 și Galaxy S24+ vor face upgrade la 12 GB de RAM în loc de 8 GB, împreună cu o opțiune de stocare minimă de 256 GB. În ceea ce privește modelul Ultra, memoria RAM va fi mărită de la 12 GB la 16 GB. Acum s-ar putea să vă întrebați dacă creșterea memoriei RAM și a capacității de stocare vor crește și prețurile acestor dispozitive.