Samsung a organizat azi Media Forum 2022 în variantă online. Este evenimentul anual la care prezintă cele mai recente inovații în materie de Neo QLED 8K. Au făcut focus pe calitatea imaginii și pe experiența de utilizare oferită de televizoarele Samsung din 2022.

Cunoscute anterior sub denumirea de seminarii tehnice, sesiunile Media Forum au fost platforma prin care Samsung oferă informații detaliate și experiențe de tip hands-on pentru noile televizoare. Seminarul global a fost virtual anul acesta, este al treilea eveniment de acest gen, cu participanți din șase regiuni diferite.

Samsung prezentat anul acesta noi tehnologii pentru gama de televizoare 2022. Asigură o conectivitate mai bună pentru mai multe dispozitive. Profitând de LED-urile Quantum Mini și de procesorul Neural Quantum 8K de ultimă generație, televizoarele Samsung Neo QLED 8K 2022 vin cu rețele neuronale extinse. Acestea permit o mapare mai precisă a contrastului pe 14 biți, precum și upscaling inteligent bazat pe AI.  Noul Smart Hub de la Samsung oferă utilizatorilor o interfață de utilizare redefinită, prin intermediul căreia aceștia pot explora mai ușor conținutul dorit, și o suită de funcții inteligente care permit televizoarelor și ecranelor să fie centrul de control al unui stil de viață conectat.

Promit și cele mai bune experiențe de gaming pe televizoarele și ecranele Samsung din gama 2022. Noul Gaming Hub este o platformă de explorare a streaming-ului care face legătura între hardware și software. Noua gamă Neo QLED 2022 vine, de asemenea, cu specificații și caracteristici special gândite pentru o experiență de gaming la nivel superlativ. De exemplu patru porturi HDMI 2.1 compatibile, gaming Motion Xcelerator Turbo Pro 4K 144Hz, Super Ultrawide GameView și Game Bar, transformând experiența de gaming într-una mai dinamică și mai ușor accesibilă.

Portofoliul premiat de televizoare Samsung Lifestyle este echipat cu cele mai noi tehnologii și funcții inteligente pentru a optimiza experiența de utilizare. Funcțiile și aplicațiile, precum modul EyeComfort și Smart Calibration, au fost concepute pentru a oferi una dintre cele mai confortabile și precise experiențe de vizionare, pliate perfect pe stilul de viață și nevoile de zi cu zi ale utilizatorilor, în timp ce noile accesorii oferă într-un mod unic, ecrane de start personalizate.

Funcții de sunet și dispozitive: caracteristicile de sunet din gama Samsung 2022 încorporează cele mai recente actualizări hardware și software, oferind o sincronizare perfectă între televizor și soundbar, precum și o experiență de sunet captivantă, generată de Dolby Atmos. În plus, cele mai recente soundbar-uri Samsung – precum noul soundbar Ultra Slim și seria S – și gama Sound Tower oferă utilizatorilor o mulțime de opțiuni pentru experiențe de sunet premium, indiferent de spațiu și locație.

Cu gama sa de produse 2022, Samsung își propune să reducă în mod sistematic emisiile generale de gaze cu efect de seră și să faciliteze reciclarea produselor, micșorând, în același timp, impactul generat în faza de producție pentru un viitor mai ecologic. Alături de noua telecomandă SolarCell, care acumulează energie atât de la frecvențele luminoase, cât și de la cele radio, gama de produse 2022 prezintă un ambalaj îmbunătățit, care utilizează cu 90% mai puțină cerneală și elimină toate capsele metalice din procesul de producție.