Samsung a trimis invitațiile pentru evenimentul din 26 februarie 2017 de  la Mobile World Congress 2017, cu o imagine care sugerează o tabletă nouă, dar fără a avea semnul Unpacked, care apare atunci când se lansează Galaxy S sau Note.

După cum vedeți apare brandul Galaxy și evenimentul va fi live pe samsung.com/galaxy, dar desenul sugerează o tabletă cu Android. Sper să fie ceva mai mult decât ceea ce circulă acum “pe surse”. Piața tabletelor s-a dus în cap după ce toți marii jucători au lansat N modele de tablete, de la 7 la 23 de inch și cu prețuri de la 50 la 5000 de euro. După ce oamenii și-au cumpărat și tablete și-au dat seama că sunt cam inutile, iar acum nimeni nu mai vrea device-uri noi. O tabletă nouă ar trebui să aducă ceva cu adevărat nou ca să mai atragă atenția.

Conform zvonurilor vorbim despre Samsung Galaxy Tab S3, care ar veni cu procesorul Qualcomm Snapdragon 820 plus 4GB de RAM, cu Android 7.0 Nougat, cu un ecran de 9.6 inch și rezoluție 2048×1535 pixeli. Tableta ar avea o cameră foto de 12 megapixeli pe spate și 5 megapixeli frontala, iar stocarea internă va fi de 32GB. Evident, cu versiuni WiFi și 4G. Se pare că la finalul evenimentului de lansare, Samsung va lansa și primul teasing oficial pentru Samsung Galaxy S8, care va fi lansat aparent pe 29 martie 2017.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!