Sonos Roam a fost lansată oficial. Este o boxă smart rezistentă și portabilă. A fost concepută pentru acasă, dar este de luat și în aventură. La domiciliu se poate conecta prin rețeaua Wi-Fi. Când plecați trece automat pe Bluetooth. Are sunet puternic și clar. Va fi disponibilă în România din 20 aprilie, la prețul de 889 de lei.

sonos roam

Configurarea Sonos Roam este foarte simplă, iar controlul facil. Noile funcții smart oferă control pentru muzică, dar și de alte tipuri de conținut. Are o greutate mai mică de un kilogram, design elegant. O conexiune simultană atât la Wi-Fi, cât și la Bluetooth, oferă redare neîntreruptă, oriunde te-ai afla. Când asculți muzică acasă, Roam se conectează la sistemul din locuința ta, iar redarea conținutului se face prin Wi-Fi. Atunci când părăsești casa, trece intuitiv pe Bluetooth și se conectează automat cu dispozitivul tău mobil.

Funcții smart Sonos Roam

Cu ajutorul unei funcții complet noi, numite Sound Swap, poți ține apăsat butonul de Redare / Pauză de pe boxă. Poți reda muzica la cea mai apropiată boxă din sistemul tău, apoi poți lua cu tine muzica dintr-o încăpere în alta. Conectivitatea perfectă oferă redare prin Bluetooth pentru întregul sistem. Ai pe telefon aplicația Sonos care îți permite să grupezi oricare dintre boxele Sonos cu Roam. Boxa  funcționează cu zeci de servicii de streaming, inclusiv cu Sonos Radio. Opțiunea de control vocal nu este disponibilă în România pentru produsele Sonos.

Roam a fost creată pentru a oferi o experiență de audiție incredibilă, oriunde te-ai afla. La fel ca toate produsele Sonos, Roam a fost reglată de lideri din industria audio și a filmului. Asta pentru ca boxa să reproducă conținutul exact așa cum a fost gândit de autor. Are o arhitectură acustică atent concepută. Ea oferă un sunet bogat, detaliat, cu claritatea, profunzimea și complexitatea la care te-ai aștepta de la o boxă de dimensiuni mai mari. Funcția automată Trueplay este acum disponibilă atât pentru streamingul prin Bluetooth, cât și prin Wi-Fi. Acest lucru înseamnă că Roam este întotdeauna ajustată pentru cea mai bună experiență de audiție, în orice mediu.

Culori și alte informații

Disponibilă în nuanțele Shadow Black sau Lunar White, forma triunghiulară tactilă și profilul delicat ale boxei Roam o fac să fie ușor de transportat și să se potrivească perfect în interiorul oricărei locuințe. Combinând eleganța și durabilitatea, Roam este complet rezistentă la praf și umiditate, având un rating IP67 riguros testat, capace din silicon și butoane fizice care o protejează împotriva picăturilor sau loviturilor. Roam este pregătită pentru orice aventură, având o autonomie de până la 10 ore de redare continuă cu o singură încărcare și o durată de viață de până la 10 zile atunci când nu este utilizată. Pentru reîncărcare, Roam se conectează la un încărcător magnetic wireless realizat special de Sonos, care se vinde separat, la orice încărcător wireless Qi sau se încarcă prin cablul USB-C din cutie.

Dimensiunea compactă a lui Roam se va potrivi în orice geantă sau în cel mai mic colț al spațiului tău de locuit. Ascultătorii pot așeza boxa Roam pe verticală, pentru o amprentă mai mică, sau pe orizontală, pentru a-i oferi stabilitate suplimentară pe suprafețe neuniforme, în aer liber. Chiar și ambalajul are o amprentă redusă, având o structură realizată 100% din hârtie de proveniență sustenabilă ce reduce la minimum utilizarea cernelurilor și nu conține materiale plastice de unică folosință.

Un nou element versatil adăugat gamei Sonos, Roam este disponibilă din 20 aprilie, la prețul de 889 de lei.