Sony Xperia 10 III, telefon accesibil pentru 5G, este disponibil acum pentru precomandă în România.

Xperia 10 III

Sony Xperia 10 III este primul model din seria Xperia 10 care oferă conectivitate 5G, iar acum este disponibil la precomandă. Xperia 10 III dispune de o serie de funcționalități perfecte pentru divertisment, de o autonomie extinsă a bateriei și are un design elegant, compact, ușor și rezistent la apă. Xperia 10 III este un telefon mid-range spectaculos, care a fost conceput pentru a fi puternic, rapid și portabil.

Primul model din seria Xperia 10 care oferă conectivitate 5G, datorită Qualcomm Snapdragon 690 5G. O capacitate cu 25% mai mare decât cea a lui Xperia 10 II, datorită bateriei de 4500mAh – care își păstrează funcționalitatea optimă pentru o durată de utilizare de până la trei ani. Design îmbunătățit, subțire și ușor, care dispune de certificare IP65/IP68 pentru rezistență la praf și umezeală, împreună cu ecranul Corning Gorilla Glass 6. Optimizat pentru captarea scenelor cu luminozitate scăzută și a obiectelor în mișcare, datorită noii camere triple, la care se adaugă o serie de funcționalități speciale, precum detectarea animalelor în modul Auto.

Display Wide OLED FDH+ de 6 inci, cu raport de aspect de 21:9, fără notch, care include suport HDR pentru o experiență cinematografică mai bună. Tehnologia DSEE Ultimate pentru calitate audio aproape High-Resolution și ascultare plăcută – fie prin cablu, datorită mufei de 3.5mm, fie wireless. Camera triplă este îmbunătățită pentru captarea scenelor cu luminozitate scăzută și a obiectelor în mișcare.

Utilizatorii se pot bucura și mai mult de conținutul preferat, oriunde și oricând, cu Xperia 10 III. Modelul îmbină o autonomie extinsă a bateriei, de 4,500 mAh (cu 25% mai mare decât a predecesorului său Xperia 10 II) cu viteza 5G pentru streaming și descărcări mai rapide – fie că se bucură de conținut audio la o calitate apropiată de cea High-Resolution folosind căști, datorită compatibilității DSSE Ultimate, fie că vizionează filmele preferate pe ecranul performant OLED FHD+.

Xperia 10 III analizează calitatea rețelelor Wi-Fi disponibile înainte de conectare, astfel încât nu se va asocia rețelelor care nu funcționează. Dacă telefonul detectează o calitate compromisă a conexiunii Wi-Fi, aceasta folosește în schimb date mobile.

Xperia 10 III este disponibil acum pentru precomandă în variantele de culoare Negru și Alb, la prețul de 1.999 lei. Utilizatorii care precomandă modelul Xperia 10 III vor primi, de asemenea, o pereche de căști Sony WH-CH710N cu funcție de anulare a zgomotului. Campania de precomandă este activă până la data de 14 iunie 2021, oferta este limitată și este supusă unor termeni și condiții.