În contextul actual, când prețurile mari ale telefoanelor 5G constituie o barieră esențială pentru accesul la conectivitate de mare viteză, Telekom Romania Mobile lansează T Phone și T Phone Pro – noile telefoane 5G pentru fiecare buzunar.

Oferta pentru T Phone și T Phone Pro

Ca parte a grupului Deutsche Telekom, Telekom Romania Mobile crede cu tărie că accesul la conectivitatea digitală trebuie să fie accesibil oricui. Extinderea conectivității 5G are un impact transformațional asupra multor aspecte ale vieții moderne. Una dintre primele trei companii din lume în ceea ce privește incluziunea digitală, (așa cum este listată în Digital Inclusion Benchmark 2022), Deutsche Telekom și filialele sale naționale investesc continuu în viitorul digital comun, pentru a oferi acces cât mai multor oameni acces la tehnologia 5G.

Astfel, începând cu 5 octombrie 2022, cei care își portează numărul de telefon în rețeaua Telekom Mobile vor beneficia de noul T PHONE inclus la abonamentul Nelimitat 14, sau vor putea opta pentru T PHONE PRO, dacă vor alege abonamentul Nelimitat 18. Ambele abonamente oferă beneficii naționale nelimitate și roaming în SEE inclus. Ofertele sunt valabile pentru clienții rezidențiali și business, indiferent dacă sunt deja la Telekom și doresc să își reînnoiască abonamentul sau să își achiziționeze încă unul nou sau dacă își portează acum la Telekom abonamentul din altă rețea. Ofertele sunt disponibile atât în magazinele Telekom, cât și pentru comenzi online pe telekom.ro sau la numărul 021.404.1234.

De asemenea, clienții Telekom Mobile vor putea achiziționa cele două terminale ”la liber”, fără abonament, la prețul de 999 de lei TVA inclus (T PHONE) sau 1.299 de lei (T PHONE PRO), din magazinele Telekom.

Detalii T Phone și T Phone Pro

T PHONE PRO si T PHONE au fost dezvoltate în parteneriat cu Google si dispun de ecrane HD+ de 6.82″ și, respectiv, 6.52″, cu baterii de mare capacitate, care permit conectivitate mai mare în mișcare. Au și tehnologie de încărcare rapidă de 15 W, camere de înaltă rezoluție și design premium, care include un senzor de amprentă Magenta.

Ambele au pe spate o cameră foto cu senzor de 50 de megapixeli. Împart de asemenea doi senzori utili uneori, 2 megapixeli pentru macro și 2 megapixeli pentru adâncime de câmp. Modelul Pro dispune și de o cameră foto ultrawide de 5 megapixeli. Procesorul este MediaTek Dimensity 700, un model octacore cu două nuclee de putere la 2.2GHz și șase economice la 2GHz.

Sunt construite să reziste la apă și praf (IP52). Iar modelul Pro are chiar și tehnologie NFC pentru plăți cu cardul.

Un beneficiu suplimentar pentru utilizatorii T PHONE este spațiul de stocare în cloud de 100 GB, timp de trei luni, prin Google One, fără costuri suplimentare, oferit tuturor celor care nu au deja un cont Google One.