HMD Global a actualizat lista de telefoane Nokia care primesc Android 11. Pregătit pentru viitor, Nokia 8.3 5G este primul smartphone Nokia care utilizează cel mai recent sistem de operare Android.
Nokia 8.3 5G android 11

Noi detalii privind actualizarea la Android 11

HMD Global a anunțat că a atins peste 1.000 de actualizări de software implementate în patru ani. Acest lucru permite utilizatorilor să aibă telefoanele actualizate pentru perioade mai lungi, peste media industriei. Telefoanele Nokia vor primi doi ani de actualizări ale sistemului de operare și actualizări lunare de securitate timp de trei ani. La lansare, Nokia 8.3 5G a deschis drumul pentru majoritatea noilor benzi de radio 5G, fiind pregătit atât pentru rețele 5G standalone și non-standalone, cât și pentru rețele în curs de implementare

De astăzi, Nokia 8.3 5G devine primul smartphone Nokia care face actualizarea la Android 11. HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, este unul dintre puținii producători care promite actualizări pentru o varietate de segmente de preț, timp de până la trei ani.

Counterpoint Research a dezvăluit că telefoanele Nokia conduc clasamentul încrederii în baza celor patru piloni analizați ce includ software-ul, actualizările de securitate, calitatea construcției și dispozitivele recomandate întreprinderilor, pentru al doilea an consecutiv. Nokia 8.3 5G a fost lansat cu promisiunea celor trei ani de actualizări de securitate și doi ani de actualizari ale sistemului de operare. Astfel, smartphone-urile Nokia sunt protejate, sigure și actualizate pentru consumatori. Actualizarea la Android 11 reprezintă prima actualizare a sistemului de operare al terminalului și confirmă angajamentul HMD Global cu privire la promisiunea sa Android.

S-a dovedit că smartphone-urile Nokia oferă cele mai complete actualizări de software și securitate. Acestea sunt de încredere, sigure și rezistente, oferind experiențe optime fără bloatware, care să le încetinească sau să ocupe spațiu. Counterpoint Research a constatat că 98% dintre smartphone-urile Android oferă în continuare actualizări software și actualizări de securitate inconsecvente sau inexistente, evidențiind valoarea angajamentului asumat pentru smartphone-urile Nokia.

Counterpoint Research ne-a evidențiat ca fiind furnizorii care au oferit cel mai rapid ultimele două actualizări pentru terminalele din portofoliu, indiferent de preț, și ne vom menține angajamentul și pentru cele mai accesibile telefoane pregătite pentru Android 11. Nokia 8.3 5G a deschis larg porțile pentru călătoria noastră de actualizare la Android 11, multe alte dintre smartphone-urile noastre urmând să i se alăture în curând. Actualizarea la cel mai recent sistem de operare într-un portofoliu de smartphone-uri nu este în niciun caz un lucru ușor; este un proces complicat, care implică o multitudine de parteneri și o varietate de teste. Sunt încântat să văd dedicarea echipei noastre de a aduce următorul nivel al inovației Android la îndemâna clienților noștri de smartphone-uri Nokia. Vrem să ne asigurăm că utilizatorii Nokia se bucură de smartphone-uri sigure și de înaltă calitate, elemente intrinseci pentru etosul companiei noastre”, a spus Juho Sarvikas, Chief Product Officer și Vicepreședinte America de Nord, HMD Global.

Ce aduce Android 11

Android 11 aduce o gamă de funcții noi și actualizate pentru smartphone-urile Nokia, inclusiv:

  • Gestionarea conversațiilor: rămâneți în legătură cu persoanele preferate, gestionând conversațiile din mai multe aplicații de mesagerie într-un singur loc
    „Hei Google, show me my day”: folosind butonul dedicat Asistentului Google sau comenzile vocale, puteți obține un instantaneu al întregii zile. Când trebuie să vă concentrați sau să vă relaxați, aveți la dispoziție instrumentele de Digital Wellbeing, cum ar fi modul Focus și modul Bedtime;
  • Resetarea automată a permisiunilor: rămânând fideli angajamentului nostru de a oferi experiențe mobile sigure și de încredere, smartphone-urile Nokia cu Android 11 vor reseta permisiunile acordate aplicațiilor care nu au mai fost folosite de ceva timp. Acest lucru vă va păstra datele personale în siguranță, permițând accesul la informații personale doar aplicațiilor utilizate recent;

Cu puternica sa cameră foto cvadruplă PureView cu optică ZEISS, Nokia 8.3 5G vă permite să capturați fiecare moment și se mândrește cu captură Cinema și editor foto ZEISS. Cu o calitate extraordinară a înregistrării video în condiții cu luminozitate redusă și a înregistrării audio OZO, Nokia 8.3 5G este smartphone-ul ideal pentru creatorii de conținut cu programe încărcate. Nokia 8.3 5G a fost primul smartphone 5G cu cel mai mare număr de noi benzi radio 5G, pregătit atât pentru combinațiile de rețele standalone și non-standalone de implementare 5G pe care operatorii din întreaga lume le desfășoară. Astfel, mai mulți oameni se pot bucura de conectivitate 5G rapidă și de încredere, pentru streaming și jocuri, oriunde s-ar afla. Inspirat de rădăcinile finlandeze, Nokia 8.3 5G vine în culoarea Polar Night, inspirată de cerul arctic.