Telefoanele Nokia sunt în lumina reflectoarelor în noul film din seria James Bond, No Time To Die. Cine-și mai amintește Nokia din Matrix acum?

Singurele dispozitive de care veți avea nevoie vreodată – terminalele Nokia produse de HMD Global sunt supuse celui mai dur test în No Time To Die. La înălțimea cerințelor celor mai dificili clienți din lume – agenții 00 – uimitoarele smartphone-uri Nokia cu design de inspirsație nordică, alături de legendarul telefon cu butoane Nokia 3310, apar în cel de-al 25-lea film James Bond, No Time To Die, care va fi lansat în cinematografele din toată lumea pe 30 septembrie 2021.

Telefoanele Nokia sunt concepute pentru a rezista, fiind produse sub garanția de calitate a brandului, și beneficiază de actualizări de securitate de vârf și actualizări Android, ele devenind astfel terminalele perfecte, chiar și pentru un agent 00. Robust și rezistent la provocările din viața de zi cu zi, noul Nokia XR20 poate face față temperaturilor extreme de 55° C și pe pârtiile de schi la -20° C, scufundărilor de până la 1,8 m adâncime și poate rezista până la o oră sub apă.

Adaptat exigențelor viitorului, precum și provocărilor din viața de zi cu zi, Nokia XR20 este construit pentru a rezista și se mândrește cu cele mai extinse perioade de actualizări lunare de securitate ale terminalelor Nokia – patru ani – și până la trei ani de actualizări software. Cu o autonomie a bateriei de până la două zile, va ține pasul cu dvs. cu o singură încărcare. Un terminal Nokia este singurul dispozitiv de care veți avea nevoie vreodată.

Noul Nokia XR20 este disponibil în România în culoarea Ultra Blue, la prețul recomandat de 2599 RON.

Despre No Time To Die

No Time To Die este titlul oficial al celei de-a 25-a aventuri James Bond. Filmul, realizat sub marca EON Productions a lui Albert R. Broccoli, precum și Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) și Universal Pictures International, este regizat de Cary Joji Fukunaga și îl are în rolul principal pe Daniel Craig, care revine pentru al cincilea film să interpreteze personajul James Bond 007 al lui Ian Fleming.

Scris de Neal Purvis și Robert Wade (Spectre, Skyfall), Cary Joji Fukunaga și Phoebe Waller-Bridge (Killing Eve, Fleabag), filmul va fi lansat la nivel global începând cu 30 septembrie 2021, în Marea Britanie prin Universal Pictures International, și pe 8 octombrie în SUA, prin MGM și producătorul său United Artists Releasing. În No Time To Die, Bond a părăsit serviciul activ și se bucură de o viață liniștită în Jamaica. Pacea lui este de scurtă durată când vechiul său prieten, Felix Leiter, de la CIA, apare și cere ajutor. Misiunea de a salva un om de știință răpit se dovedește a fi mult mai perfidă decât se aștepta, conducându-l pe Bond pe urmele unui răufăcător înarmat cu o tehnologie nouă și periculoasă.