Panasonic oferă la televizoarele cumpărate în perioada asta o garanție extinsă pînă la 5 ani, cu o singură condiție: trebuie să vă înregistrați produsul pe site-ul lor special. Pe scurt, este vorba despre un formular care trebuie completat și veți primi un certificat de garanție pentru 5 ani.

Dacă ați făcut o astfel de achiziție, intrați pe site și obțineți garanția extinsă până pe 17 ianuarie 2018.

În cadrul ofertei promoționale sunt incluse și cele mai recente și performante televizoare OLED lansate de Panasonic anul acesta: TX-65EZ1000E, TX-65EZ950E și TX-55EZ950E. Aceste televizoare de ultimă generație vor satisface și cei mai exigenți critici în ceea ce privește calitatea imaginii.

ads

Televizoarele din seria EZ1000 și EZ950, de o calitate excepțională, dispun de potențialul de culoare și de rata de contrast a celei mai recente tehnologii OLED, cu niveluri de negru fără precedent și culori de o acuratețe nemaîntâlnită până acum. În consecință, imaginile redate sunt de o precizie nemaipomenită și extraordinar de frumoase. Ambele modele dispun de chipset-ul de ultimă generație Studio Colour HCX2, calibrat în laboratoarele Panasonic de la Hollywood, care redă culori de o acuratețe nemaivăzută până acum la un televizor comercial. Chipsetul folosește tehnologii de vârf, care până acum se foloseau doar pentru monitoarele profesionale din industria cinematografică.

Modelul de referință EZ1000 dispune, de asemenea, și de tehnologia Absolut Black Filter. Filtrul absoarbe lumina ambientală pentru a elimina reflexiile, astfel încât se asigură cele mai pure și exacte niveluri de negru, chiar și atunci când televizorul este amplasat într-o cameră luminoasă.

Am reușit să testez anul acesta modelul Panasonic 65EZ1000E, un Smart TV foarte performant, cu o calitate a imaginii foarte bună, dar cu un preț pe măsură. Imaginea de o calitate foarte bună te face să te simți mereu în centrul acțiunii. Sistemul de sunet, cum spuneam, foarte bun, surround. Te crezi pe stadion la meci, trăiești acțiunea din filme. Pentru un astfel de televizor merită cu siguranță o garanție pe cinci ani, doar ca să stați liniștiți că nu aveți probleme.