Toshiba a anunțat astăzi gama de dispozitive care vor putea fi actualizate la Windows 10 începând din data de 29 iulie 2015. E vorba despre dispozitivele din 2013 și 2014, care sunt pregătite de trecerea la Windows 10. Actualizarea este oferită gratuit în primul an de Microsoft.

toshiba

Întreaga gamă Toshiba de dispozitive cu Windows din 2015 va fi eligibilă pentru upgrade-ul gratuit, inclusiv seriile Satellite C, Satellite L, Satellite P, Satellite Radius 15 și Satellite Click Mini.

Clienții ce dețin un model Toshiba din gama lansată în anul 2014 vor putea și ei beneficia de experiența Windows 10 începând cu data de lansare oficială, multe dintre modele fiind gata de upgrade imediat. Toshiba susține, de asemenea, și upgrade-ul la Windows 10 pentru modelele lansate în 2013 prin realizarea de drivere updatate și alte soluții software ce vor fi disponibile în șase luni de la data de lansare.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!