Toshiba a anunțat astăzi relansarea garanției No Matter What, care oferă cumpărătorilor de laptopuri mai multă siguranță în cazul evenimentelor neașteptate precum erori tehnice sau furt. În plus, Toshiba oferă recuperarea datelor în caz că au existat astfel de probleme, dar și o licență antivirus.

 

garantia Toshiba

Acest tip de garanție este doar pentru laptopurile din gama consumer, cele din zona business au altă garanție.

Anul ăsta sunt multe noutăți plus extinderea garanției standard la trei ani.  Toshiba promite protecție împotriva distrugerilor accidentale, furt, pierderea datelor stocate și o în plus oferă licență McAfee LiveSafe pentru primul an. Atenție! Garanția necesită înregistrare în termen de 14 zile de la achiziționare sau pățiți ca mine.

Asigurarea împotriva daunelor accidentale reprezintă cel mai interesant aspect, se pot întâmpla multe accidente când ne aflăm în mișcare. Mai mult, riscul de furt nu poate fi ignorat. În cazul nedorit al furtului, utilizatorii Toshiba care și-au înregistrat dispozitivul pentru Garanția No Matter What vor fi eligibili pentru o înlocuire gratuită a laptopului, fie cu același model sau cu unul echivalent modelului deținut. Uneori hard-disk-urile laptopurilor pot conține arhive digitale importante, fotografii de familie valoaroase, filme sau muzică pentru toată familia. Prin intermediul Garanției No Matter What, Toshiba va înlocui hard-disk-urile defecte și va face tot posibilul să recupereze datele afectate.

Toshiba oferă, de asemenea, o licență McAfee LiveSafe pentru un an celor care se înregistrează.

Campania a început la 1 octombrie, nu uitați să verificați pe site dacă laptopul este eligibil. Trebuie înscris pe site în 14 zile după achiziție.