Astăzi este ultima zi când mai puteți face abonament Disney+ cu 6,99 lei. Am să vă țin la curent cu următoarele oferte, evident. Dar nu cred că vor mai fi atât de bune. Dacă nu ați făcut deja, e timpul să faceți abonamentul ieftin prin link-ul meu.

Cu ocazia Disney+ Day, fanii au ocazia să se alăture comunității platformei de streaming Disney+ beneficiind de o ofertă promoțională specială. Începând de mâine, 8 septembrie, de la ora 07:00, până pe 20 septembrie, la ora 9:59, abonații noi și cei care își reînnoiesc abonamentele se pot bucura de prima lună de Disney+ la prețul de 6,99 de lei.

Disney a prezentat recent în cadrul evenimentului semi-anual D23 o mulțime de trailere, teasere și scurte scene din toate filmele noi care urmează anul acesta și următorul. O atenție deosebită a fost acordată spectacolelor și filmelor care vin la Disney Plus și noilor intrări în francizele Star Wars și Marvel.

Au fost necesare un bilet și o prezență personală pentru a vedea unele dintre cele mai tari previzualizări, ceea ce înseamnă că probabil va trebui să așteptați pentru a vedea pentru prima dată Ironheart, Indiana Jones sau Ant-Man and Wasp: Quantumania. Dar compania și-a luat totuși timp să lanseze câteva teasere și trailere pentru noi, ceilalți.Samuel L. Jackson revine în universul cinematografic Marvel în Secret Invasion. Este o adaptare liberă a celui mai mare crossover de benzi desenate Marvel care găsește Pământul invadat de extratereștrii care își schimbă forma. Jackson s-a întors ca Nick Fury și i se alătură personajele care revin Talos (Ben Mendelsohn), Maria Hill (Cobie Smulders), Everett K. Ross (Martin Freeman) și James „Rhodey” Rhodes (Don Cheadle). În trailer apare și Olivia Colman. Seria limitată din șase părți va avea premiera în 2023.

Și, vorbind despre Don Cheadle, Disney a anunțat în cele din urmă că personajul său, Rhodey, va primi în sfârșit propriul său serial Disney Plus, care se zvonește de mult, Armor Wars.