Pe 15-16 noiembrie are loc, la București, a 11-a ediție anuală a GPeC Summit, un eveniment dedicat zonei ecommerce. Anul ăsta nu merg la eveniment, dar am văzut agenda și vă semnalez câteva prezentări care nu merită ratate. Pentru cei care au magazine online sau afaceri în zona de SEO, marketing sau comunicare pe nișa asta, tehnologie și aplicații ecommerce, este un eveniment imposibil de ratat.

cp-vizual-gpec

GPeC Summit 2016

Talia Wolf este unul dintre cei mai cunoscuți experți în optimizarea ratei de conversie (CRO), agenția ei (Conversioner) având printre clienți The Next Web, PiktoChart și DreamsTime. Pe 15 noiembrie 2016, Talia Wolf vine pentru prima dată în România la GPeC Summit, iar prezentarea ei te învață cum să creezi o experiență de cumpărare memorabilă clienților.

Craig Sullivan – foarte bine apreciat la ediția de anul trecut GPeC Summit – el revine la cererea participanților. Este unul dintre cei mai cunoscuți experți la nivel mondial în user experience, usability testing, user centered design, web analytics și altele. Pe 15 noiembrie, Craig va împărtăși cu audiența GPeC greșelile pe care el însuși le-a făcut și pe care majoritatea companiilor le fac constant atunci când fac teste A/B pentru optimizarea website-urilor în cazul device-urilor mobile.

Bryan Eisenberg (GPeC All Day Bryan) – pe 16 noiembrie 2016, GPeC are o premieră pentru piața de e-commerce din România, dedicând o zi întreagă de eveniment invitatului special Bryan Eisenberg – „guru în user experience”. Autor al mai multor cărți best-seller privind experiența utilizatorilor online, co-fondator și chairman al Digital Analytics Association, este una dintre personalitățile acestui domeniu. Pe 16 noiembrie 2016, Bryan va susține în exclusivitate evenimentul “GPeC All Day Bryan Eisenberg” – 6 ore de conținut premium pentru oricine activează în E-Commerce și Digital Marketing.

Pe lângă specialiștii internaționali, pe scena GPeC Summit vor urca nume sonore ale industriei autohtone, Iulian Stanciu (CEO eMAG), Elisabeta Moraru (Country Manager Google România), Cătălin Crețu (General Manager Visa Europe pentru România, Croația, Slovenia și Malta), Vlad Tăușance, Antonio Eram, Raluca Mateiu (CEO Internet Corp), Mihai Pătrașcu, Alexandru Lăpușan și alții.

Gala Premiilor E-Commerce

GPeC Summit se va încheia în seara zilei de 16 noiembrie 2016 cu cea de a 11-a ediție anuală a Galei Premiilor eCommerce – Festivitatea de Decernare a Premiilor în Comerțul Electronic Românesc, moderată de George Buhnici. Nu mai puțin de 90 de magazine online își dispută titlul „Magazinul Anului în E-Commerce”, în urma Competiției GPeC desfășurate în perioada aprilie – octombrie.

Juriul Competiției GPeC 2016 este format din nu mai puțin de 23 de specialiști în e-commerce și marketing online, cu o experiență incontestabilă în domeniu.

Înscrierile se pot face completând formularul de pe site-ul GPeC.