Volkswagen anunţă colaborarea cu Vodafone România, pentru soluţii de conectivitate în automobile. Noul Volkswagen Tiguan va include soluţii de conectivitate în automobile.
Tiguan Interior.preview-1

Volkswagen, cu sprijinul Vodafone România, va oferi Internet gratuit, timp de un an, în reţeaua Supernet 4G – certificată doi ani la rând pentru cele mai bune rezultate de voce şi date din România – pentru toate automobilele Volkswagen care au în dotare App-Connect sau Car-Net.
Vor fi incluși 10 GB pe lună, timp de un an. CAR-NET constă în diferite pachete de servicii care asigură o mai bună informare a şoferilor înainte de a porni la drum și în timp ce sunt pe șosea, iar App-Connect le permite să îşi sincronizezea aplicaţiile de pe smartphone cu sistemul infotainment.
Car-Net e-Remote este un pachet de servicii dedicat exclusiv autovehiculelor electrice și hibrid plug-in. Utilizatorul știe în orice moment timpul de încărcare rămas și autonomia posibilă. Se poate controla de la distanță încărcarea optimă a bateriei în orice locație și în orice moment, folosind portalul e-Remote sau dispozitivul conectat.
De asemenea, utilizatorul poate seta temperatura dorită la interiorul autovehiculului înainte de a porni la drum si poate controla de la distanță instalația de climatizare prin portalul e-Remote sau prin dispozitivul conectat.

VOLKSWAGEN APP-CONNECT le permite soferilor să își conecteze smartphone-urile la sistemul infotainment al autovehiculului și apoi să opereze aplicații aprobate de la ecranul tactil al autovehiculului. Sistemul este compatibil cu orice tip de smartphone prin platformele Android Auto, Apple Car şi Mirrorlink.
App-Connect permite utilizarea legală a aplicațiilor prin sistemul infotainment, chiar în timpul conducerii şi selectarea personalizată a funcțiilor și a conținutului personal asociat. Actualizările efectuate pe smartphone se fac automat şi în autovehicul.
De asemenea, App-Connect conţine aplicațiile Volkswagen cu funcții suplimentare atractive.

ads