Yahoo Messenger se închide, dar nu de tot cum sugerează unele site-uri, ci Yahoo închide vechile versiuni, dar lasă active aplicațiile noi de chat.

yahoo Messenger

Yahoo Messenger împlinește 18 ani de la lansare și multă lume are prieteni buni cu care vorbește doar acolo. Anul trecut în decembrie a fost lansată versiunea nouă, care are multe funcții. Utilizatorii au ignorat asta și au folosit tot aplicațiile vechi, mai exact, cele pe care le știu și la care cunosc toate short-cut-urile și funcțiile. Și au toată istoria chaturilor acolo.

Dar acum, managerii Yahoo iau o decizie în linie cu cele care au adus compania în faliment – o vor vinde sub 3 miliarde de dolar, când ea valora odinioară peste 50 de miliarde $. Înțelepții de la Yahoo vor interzice accesul la serverele de chat de pe vechiul Messenger, doar noile aplicații mai pot fi folosite.

ads

Eu fac pariu că jumătate din utilizatori se vor muta pe Facebook Messenger, pe Whatsapp, pe Line sau alte aplicații de conversație care nu fac astfel de tâmpenii, încă.

Nu pricep de ce ai face schimbări contra dorințelor clienților tăi, dar este adevărat că aplicațiile mai vechi pot fi vulnerabile la tot felul de viruși și alte probleme de acest gen.

Yahoo Messenger a fost prima soluție de comunicare la distanță pentru multe familii despărțite de distanțe, a fost primul loc de întâlnire pentru multe din cuplurile reale de astăzi, a fost loc de distracție și de dus lupte între diverși utilizatori. Dar nu a ținut pasul cu tendințele și probabil, pentru că nu producea bani, nu au investit în aplicație deloc. Apoi, când au apărut concurenții, au fost depășiți rapid.

Probabil cei care au prieteni din alte țări care intră doar pe Yahoo Messenger, vor rămâne pe aplicația nouă ca să țină legătura. Alții probabil vor pierde contactele, pentru că nici Yahoo Mail nu e prea prietenos. Din 5 august 2016 se închide oficial suportul pentru aplicațile mai vechi, care nu se vor mai conecta.