iPhone 6S a fost lansat oficial în seara asta și am pus aici, într-un articol separat toate detaliile tehnice. Chiar sunt curios dacă vă place. Despre lansarea oficială puteți citi aici
apple-iphone-6s-live-_1864

Sursa foto: Verge

iPhone 6S

Noul iPhone 6S este realizat cu un nou aliaj de aluminiu care este folosit în industria spațială. Este mai rezistent și de asemenea ecranele lor au fost acoperite cu sticlă mult mai rezistentă decât generația anterioară.

Ecranul 6S este dotat cu funcția Force Touch despre care se vorbea, doar că numele comercial este 3D Touch acum. Noi gesturi și noi interacțiuni devin posibile datorită 3D Touch. Poți obține noi short-cut-uri către conținut.

ads

Procesorul iPhone 6S este A9, mai puternic decât generația anterioară, pe 64 de biți, cu o performanță crescută cu 75% , iar grafica este cu 90% mai puternică decât generația anterioară. Anul acesta au adăugat o cameră iSight de 12 megapixeli. Au lucrat foarte mult la tehnologii foto pentru a crea imagini mai bune, pentru a menține cea mai bună calitate pe un iPhone 6S. În cadrul evenimentului au prezentat fotografii realizate cu telefonul care nu au fost prelucrate software, sunt direct din cameră. Au trimis fotografi profesioniști să realizeze imagini prin lume.

Cu noua cameră este posibilă filmarea de clipuri în rezoluție 4K și se pot edita cu iMovie direct pe telefon. Camera frontală pentru Facetime este de 5 megapixeli, evident se pot face poze selfie mai bune. Folosind tehnoloia 3D Touch, se pot surprinde mici animații în jurul pozei luate, iar când apeși cu degetul pe poză vezi cum se mișcă detaliile – amintindu-ți de momentul când ai făcut poza.

Tehnologia WiFi integrată în iPhone 6S este prezentată ca fiind de două ori mai rapidă. De asemenea, LTE Advanced pentru viteze mai mari. Apple a creat o aplicație pentru Android care va permite copierea datelor de pe terminalul vechi și mutarea lor pe un nou iPhone, spun oficialii compaiei.

Prețul iPhone 6S este anunțat la abonament – 199 dolari pentru 16GB, 299 dolari pentru 64GB și 399 dolari pentru 128GB.

În SUA vor începe deja precomenzile pentru iPhone 6S și la noi va ajunge iar spre finalul anului.

iOS 9 va fi lansat pe 16 septembrie.