Asus Zenfon 3 Deluxe vrea să concureze cele mai puternice telefoane de pe piață, va avea procesorul Snapdragon 821 și stocare de 256GB. Dar de asemenea va avea și un preț pe măsură, pornind de la 800 de dolari în US.

ZENFONE DELUXE
Sursa foto: Engadget

Asus Zenfone 3 Deluxe

Asus a organizat evenimente speciale de lansare pentru Zenfone 3 Deluxe, în Taipei și Hong-Kong simultan, iar telefonul nu este deloc de ignorat. Are un display de 5.7 inch Full HD, cu noul procesor Qualcomm Snapdragon 821 (quad-core la 2.4 Ghz), GPU Adreno 530, 6 GB de RAM și stocare de 256 GB – este probabil unul dintre cele mai puternice terminale smartphone de anul acesta. Prețul său este estimat la 780 de dolari în SUA, dar dacă vine în Europa, calculați în euro și adăugați și taxele.

Mai sunt două versiuni Asus Zenfone Deluxe cu specificații reduse și preț mai bun. Versiunea cu 32 sau 64GB de stocare internă au doar 4GB de RAM, iar procesorul pare să rămână Snapdragon 820. Nu zice nimeni că nu e bun, dar nu va avea aceleași performanțe ca modelul de top. Prețul pentru ele este pe la 500 de dolari, respecitv 560 de dolari pentru 64GB.

Mai merită menționată bateria de 3.000 mAh, destul de bună, iar camera foto de pe spate are un senzor de 23 de megapixeli. Camera frontală are un senzor de 8 megapixeli.

Asus Zenfone 3 Deluxe este un terminal dual-SIM, dar puteți utiliza al doilea slot de SIM pe post de slot pentru carduri de memorie, iar aici mai puteți adăuga 256GB de stocare. Cred că versiunea de top va fi preferată de utilizatorii care lucrează cu multe fișiere multimedia, editare video în special.

Mufa de încărcare și transfer de date este USB Type-C, iar tehnologia Qualcomm Quick Charge 3.0 va permite încărcarea rapidă. Abia aștept să vedem când ajunge și la noi.