Asus Zenfone 3 Zoom (după părerea mea ar trebui să fie generația 2, dar ce știu eu) continuă seria de terminale smartphone cu cameră foto avansată, după succesul Zenfone Zoom. De data asta în loc de zoom optic, terminalul Asus va avea cameră foto duală pe spate.

Sursa: Android Headlines.

Asus a lansat anul acesta noi modele din seria Zenfone 3, dar lipsa din gamă tocmai un device avansat pe zona de foto. Cred că este a doua generație de terminale Zoom, dar probabil pentru producător suna aiurea să lanseze Zenfone Zoom 2, în contextul în care restul telefoanelor au trecut de generația 3. Așa că la CES 2017 vom vedea probabil Asus Zenofon 3 Zoom.

ads

Modelul nou are pe spate cameră foto duală, iar carcasa pare să fie metalică, cu senzorul de amprentă pe spate, în centrul terminalului. Zenfone 3 Zoom a fost certificat de autoritățile chineze (TEENA) și de cele americane (FTC) și avem de asemenea câteva detalii tehnice, pe lângă imaginile astea care arată noul design.

Conform specificațiilor prezentate oficial, Asus Zenfone 3 Zoom va avea ecran de 5.5 inch, se pare că anul ăsta le-a plăcut tare mult dimensiunea de 5.5 inch, ecranul este Full HD, cu versiuni de 2GB, 3GB dau 4GB de RAM, după buget. Evident, pentru cunoscători va fi ușor să deosebească variantele, dar cumpărătorii obișnuiți vor avea iar probleme cu această decizie. Procesorul nu este de top, ci un Snapdragon 625, octa-core, dar nu cel mai avansat de la Qualcomm. Pe spate sunt două camere foto de 16 megapixeli, iar cea frontală are senzor de 13 megapixeli, puteți îndeplini toate dorințele pe partea de foto sau filmare. Deși este gros de numai 8 milimetri, acest telefon vine cu o baterie integrată de 4.850 mAh, una din cele mai mari disponibile pe un telefon de aceste dimensiuni.

Vine cu Anroid 6.0 Marshmallow, dar se pare că Asus va actualiza acest terminal la Nougat anul viitor. Asus a anunțat un eveniment oficial botezat Zenovation la CES 2017 pe 7 ianuarie. Ne auzim atunci cu detalii suplimentare.